potyra41 Napisano 13 Kwietnia 2013 Napisano 13 Kwietnia 2013 Witam, szukam nowego roweru ale w ogole sie na tym nie znam xD rowerem jezdze cały rok ale jakoś nigdy nie przykładałem wagi do tego czym jezdze. Niestety rower mi ukradli wiec musze kupic nowy. Waże 80 kg, 170 cm wzrostu, dziennie robie 0-25 km. ale czasem wybiore sie gdzies dalej to i 100 wpadnie. Przeglądałem różne fora i wybrałem kilka rowerów ale ich specyfikacja nic mi nie mówi... Przedewszystkim chciałbym zeby koła miały 29 cali.... no i musi być wytrzymały bo lubie czasem poszaleć o to co wybrałem: cayon 29 al lub slx <- tu są dwa które mieszcza sie w cenie... ale tak jak mówie dla mnie różnia się tylko ceną i kolorem Mysłałem także o rowerach krossa ( np. B2 (B6 wygląda fajnie) no i z kołami 26 cali: level A3? unibike evolution 2012 Pomóżcie...
nemo2009 Napisano 13 Kwietnia 2013 Napisano 13 Kwietnia 2013 Przy tym wzroście rama 16" będzie wystarczająca. Tylko po co tobie rower na kołac h 29"? Nie będzie to dobrze wyglądać. Do 2500 zł można kupić sporo dobryc h modeli. Wysyłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 991D za pomocą Tapatalk 2
potyra41 Napisano 13 Kwietnia 2013 Autor Napisano 13 Kwietnia 2013 Przy tym wzroście rama 16" będzie wystarczająca. Tylko po co tobie rower na kołac h 29"? Nie będzie to dobrze wyglądać. Do 2500 zł można kupić sporo dobryc h modeli. Wysyłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 991D za pomocą Tapatalk 2 wydawalo mi sie ze rowerem na 29" bedzie sie dobrze jezdzic, jesli nie to powiedzcie, bo ja sie nie znam, uznalem ze fajnie by bylo miec wieksze kola i zaczalem szukac w tym kierunku. Poza ty, duzo bylo postow ze nie ma dobrych rowerow do 2500 tys. wiec juz sam nie wiem....
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.