Skocz do zawartości

[max 1500] MTB miasto, delikatny teren

Herbi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

szukam Roweru MTB w przedziale do 1500zl. Jako ze lubie poszalec na rowerze i jestem 185cm to musi byc conajmniej wytrzymaly. Czesto jezdze po miescie i dziennie robie po 30 - 40 km przez krawezniki, schody, piach, lekki teren, las, w zasadzie "normalna" jazda po miescie tylko ze naprawde w przyspieszonym tempie ;]. Do tej pory jezdzilem starym hexagonem ktory kupilem z 5 lat temu nie wytrzymal mojego szalu i po prostu sie sypie jak choinka. Ogladalem sie juz za rowerami w tym przedziale i wybralem Kross Hexagon X5 i I Kellys Viper 30 ze wzgledu na to ze sa najbardziej zblizone do poprzedniego roweru. Generealnie moj wybor nie jest ani pewny ani niepewny dlatego tu pisze i szukam pomocy zwiazanej z wyborem. Pozdrawiam

Napisano

Witam!

Jak masz na uwadze Kellysa to popieram na Twoją jazde godny polecenia 100zł jeszcze z niego zerwiesz na pewno, co ciekawostka rower stosunkowo lżejszy niz w innych markach np Giant ma aly widły i kiere a amor w tym rowerku o dziwo działa skutecznie<wow> nop i 24 przełożenia mieszanka acery i TY 10 > Polecam!

Napisano

Na Hexagonie się zawiodłeś (5 lat rower się rozlatuje), Viper 30 jest kiepski w tej cenie.

Szukaj Kross Level A2

Napisano

Na Hexagonie się zawiodłeś (5 lat rower się rozlatuje), Viper 30 jest kiepski w tej cenie.

Szukaj Kross Level A2

na level a2 lata moj serdeczny przyjaciel i nie jest zadowolony... na hexie nie tyle co sie zawiodlem, co po prostu rower nie przezyl, mialem na nim 2 wypadki w tym po jednym i ja i on trafil do "szpitala". ;] na generalny remont. Innym razem udalo mi sie polamac piaste i 2 razy zmienialem tylne przerzutki bo najprawdopodobniej byly tanie... zwracam uwage na nie tyle co na sam rower ale i na sprzet ktorym jest wyposazony, musi sprostac moim wymaganiom na 3 - 4 lata. pozdrawiam

bylbym wdzieczny jesli ktos wypowie sie na temat hexy x5 kto juz go objezdzil

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...