mioduas Napisano 27 Marca 2013 Napisano 27 Marca 2013 Witam, Przeznaczenie: 99% Miasto-asfalt, krawezniki, z 50km tygodniowo. Wymiary: 80kg/180cm Cena: 2.5tys~4tys Nie znam sie na osprzecie, rowerach. Prosze o podanie propozycji ktora miazdzy, deklasuje konkurencje w tym pulapie cenowym w osprzecie w gatunku cross. Jezeli nie ma jednego faworyta ktory zmiecie pozostale rowery jak Adam Małysz to prosze o wypisanie propozycji i podanie co jest na + a co na -. Bylem dzis w sklepie troche posmigalem na roweruch po 2-5tys, mtt i cross. Niestety jak zauwazylem po dogooglowaniu sprzedawcy podaja propozycje ktore im "nie schodza" raczej, a nie te najlepsze. Stawiam na osprzet, wyglad to sprawa drugorzedna. Nie jestem tez fanboyem zadnej z firm. z gory dziekuje, pozdrawiam
kniaz Napisano 27 Marca 2013 Napisano 27 Marca 2013 Cześć, no to ja jako pierwszy. Polecam Ci tego oto A. Małysza wśród rowerów typu Cross : http://www.muesing-bikes.com/fahrrad/details/twinroad-lite.html Oczywiście, że sam na nim jeżdżę, jakby ktoś pytał. Możesz go sobie dowolnie skonfigurować u sprzedawcy. Jeśli chcesz więcej informacji co do roweru, konfiguracji, namiary na zakup w Polsce, itp. to pisz na priv. Cena, przynajmniej jak ja kupowałem, super. Co prawda, to mój trzeci rower w domu, ale lubię na nim jeździć i bardzo go sobie chwalę. Pozdrawiam
mioduas Napisano 27 Marca 2013 Autor Napisano 27 Marca 2013 Müsing Twinroad Lite - w google same odnosniki w jezyku niemieckim wyskakuja. Nie znam sie na konfiguracji. Nie jest tak ze jeden model ma staly ten sam osprzet? Jakie sa slabsze strony tego roweru w osprzecie? Jakis opis/recenzja w jezyku polskim?
kniaz Napisano 27 Marca 2013 Napisano 27 Marca 2013 Ja wpisałem też w wyszukiwarkę i znalazłem : http://allegro.pl/niepowtarzalny-muesing-cross-trekking-xt-lx-i3104731419.html W tej cenie i na takim osprzęcie wątpię, że znajdziesz coś lepszego. Oczywiście mówimy o rowerach nowych. A jeśli chodzi o konfigurację osprzętu, to taka filozofia Muesinga, co mi osobiście się podoba. Mogę sobie wziąć całego na np. XT, albo na LX, albo na XTR, jak będę miał kaprys i wolne środki . Ja, np mam go na osprzęcie XT i LX, z amortyzatorem powietrznym. Natomiast jeśli uważasz, że to marka mało znana, to poszukaj wśród znanych marek typu Merida, czy Unibike. Też robią bardzo dobre rowery i też będziesz zadowolony. Na pewno ludzie na forum Ci coś doradzą. Jak to mówią, każdy chwali swoje. A to, że ja polecam Muesinga wynika tylko i wyłącznie z mojego własnego doświadczenia. Pozdrawiam. p.s. ale dałeś mi pomysł na popełnienie małej recenzji tego roweru w wolnej chwili.
mioduas Napisano 27 Marca 2013 Autor Napisano 27 Marca 2013 Jak jest z gwarancja u tego czlowieka, czy wiesz czy gdziekolwiek poza Lodzia mozna wyprobowac ten rower?
mioduas Napisano 28 Marca 2013 Autor Napisano 28 Marca 2013 Moze dodatkowo sie ktokolwiek wypowiedziec na temat tego sprzetu za 3tys ? http://i.imgur.com/TiZ1yDH.png
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.