Skocz do zawartości

[2500-4000] Rower Crossowy - 80kg/180cm

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Przeznaczenie: 99% Miasto-asfalt, krawezniki, z 50km tygodniowo.

Wymiary: 80kg/180cm

Cena: 2.5tys~4tys

Nie znam sie na osprzecie, rowerach. Prosze o podanie propozycji ktora miazdzy, deklasuje konkurencje w tym pulapie cenowym w osprzecie w gatunku cross. Jezeli nie ma jednego faworyta ktory zmiecie pozostale rowery jak Adam Małysz to prosze o wypisanie propozycji i podanie co jest na + a co na -. Bylem dzis w sklepie troche posmigalem na roweruch po 2-5tys, mtt i cross. Niestety jak zauwazylem po dogooglowaniu sprzedawcy podaja propozycje ktore im "nie schodza" raczej, a nie te najlepsze. Stawiam na osprzet, wyglad to sprawa drugorzedna. Nie jestem tez fanboyem zadnej z firm.

z gory dziekuje, pozdrawiam

Napisano

Cześć,

no to ja jako pierwszy. Polecam Ci tego oto A. Małysza wśród rowerów typu Cross : http://www.muesing-bikes.com/fahrrad/details/twinroad-lite.html Oczywiście, że sam na nim jeżdżę, jakby ktoś pytał. Możesz go sobie dowolnie skonfigurować u sprzedawcy. Jeśli chcesz więcej informacji co do roweru, konfiguracji, namiary na zakup w Polsce, itp. to pisz na priv. Cena, przynajmniej jak ja kupowałem,

super. Co prawda, to mój trzeci rower w domu, ale lubię na nim jeździć i bardzo go sobie chwalę.

Pozdrawiam

Napisano

Müsing Twinroad Lite - w google same odnosniki w jezyku niemieckim wyskakuja. Nie znam sie na konfiguracji. Nie jest tak ze jeden model ma staly ten sam osprzet? Jakie sa slabsze strony tego roweru w osprzecie? Jakis opis/recenzja w jezyku polskim?

Napisano

Ja wpisałem też w wyszukiwarkę i znalazłem : http://allegro.pl/niepowtarzalny-muesing-cross-trekking-xt-lx-i3104731419.html

W tej cenie i na takim osprzęcie wątpię, że znajdziesz coś lepszego. Oczywiście mówimy o rowerach nowych. A jeśli chodzi o konfigurację osprzętu, to taka filozofia Muesinga, co mi osobiście się podoba. Mogę sobie wziąć całego na np. XT, albo na LX, albo na XTR, jak będę miał kaprys i wolne środki :thumbsup: . Ja, np mam go na osprzęcie XT i LX, z amortyzatorem powietrznym. Natomiast jeśli uważasz, że to marka mało znana, to poszukaj wśród znanych marek typu Merida, czy Unibike. Też robią bardzo dobre rowery i też będziesz zadowolony. Na pewno ludzie na forum Ci coś doradzą. Jak to mówią, każdy chwali swoje. A to, że ja polecam Muesinga wynika tylko i wyłącznie z mojego własnego doświadczenia.

Pozdrawiam.

p.s. ale dałeś mi pomysł na popełnienie małej recenzji tego roweru :icon_wink: w wolnej chwili.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...