Skocz do zawartości

[900 zł ] Rower MTB - pomoc w wyborze

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Poszukuję roweru MTB w granicach 900 zł. Aktualnie mam na oku te dwa modele:

LIMBER SC SPORT

oraz

Merida Matts 5-V N2 model 2012

Tą meride mam szansę wychaczyć w granicach 950 zł

Za limberem przemawia do mnie to że ma w moim mniemaniu lepsze manetki tzn: nigdy nie byłem przekonany do obrotowych.

Co do reszty sprzętu to średnio się znam na tym i ciężko mi cokolwiek powiedzieć

Wszystkie posty typu: dołóż 100 zł / 200 zł i będziesz miał coś lepszego albo kup rower używany będą ignorowane

z góry dzięki za pomoc

Napisano

Jeśli chodzi o Limbera to ma amortyzator który działa jak sztywny widelec i tylko dociąża przód :P Ta merida to też żaden cymes. No i oba na wolnobiegu. To już lepiej naprawdę się wstrzymać ten miesiąc, albo kupić używkę :D

Napisano

Jeśli chodzi o Limbera to ma amortyzator który działa jak sztywny widelec i tylko dociąża przód :P Ta merida to też żaden cymes. No i oba na wolnobiegu. To już lepiej naprawdę się wstrzymać ten miesiąc, albo kupić używkę :D

znalazłem jeszcze coś takiego na allegro:

SOLIDNE MTB LAZARO EVOLUTION V2 SHIMANO ACERA M (3111448136) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

co o tym sądzicie ?

Napisano

V3 jest trochę lepszy. Tak poza tym podaj jakieś swoje parametry jaki wzrost i waga?

tak ale już poza graniami mojego budżetu . MUSI być w okolicach 900 zł

176 cm / 70 kg

Napisano

Kands 1100 będzie najlepszym wyborem,następnie Lazaro V2. Meridę i Limbera daruj sobie. Ode mnie:Kross Horizon z widelcem Suntour i napędem Shimano za 749 zł. Dostępne ramy 17" i 19".

Wysyłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 991D za pomocą Tapatalk 2

Napisano

Nawet tu na forum ludzie się o nich wypowiadali dobrze. Lepsze to niż hexagony,bo tu nie płacisz za markę tylko za osprzęt. Sam się waham między kandsem a lazaro, z tym że ja czekam na te v3.

Napisano

Rower górski Arkus Vip 6.0 Deore - sklep rowerowy bikko.pl

Rower Grand Rock 300 2013

Kross Hexagon X3(Oki) 19 srebrny mat | Rowery \ Kross \ 2012 Rowery \ MTB | Centrum sportowe. Największy wybór rowerów Kross w najniższych cenach.

prosiłbym o opinie o tych rowerach.

Ogólnie jak się sprawują Grandy? Jest to jakaś dobra firma ? Pytam bo jestem z Częstochowy i będę miał okazje zobaczyć go osobiście

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...