Tajpan Napisano 25 Marca 2013 Napisano 25 Marca 2013 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów:) Dołączyłem dzisiaj do Waszego zacnego grona i chciałem uzyskać kilka sugestii od, zapewne bardziej zoreintowanych niż ja, użytkowników rowerów:)) Chcę dokonać zakupu dwóch rowerów MTB (dla kobiety i mężczyzny). Co do kwoty najprawdopodobniej będę mial do przeznaczenia do 2.000 zł na jeden rowerek. Może kilka grosików więcej, ale to do 100-200zł. Max Chciałbym, drodzy użytkowincy o propozycję co w tych pieniądzach można fajnego kupić i wartego uwagi. Bo czytałem różne opinie i niestety nie mam w tym temacie doświadczenia, a chciałem by ktoś podpowiedział mi co można kupić za taką kwotę. Oczywiście można iść do sklepu rowerowego, ale niestety sprzedawcy sugerują wyłącznie to co jest na sklepie pod przykrywką, że jest to dokładnie to czego szukam. Proponowano mi w tej kwocie rowerki firmy: - Ghost SE 1200, - Kross Hexagon (modelu nie pamietam, natomiast modele Level A 4 i wzwyż już ponad 2.000zł) - Eurobike Aggressive Oczywiście to były tylko propozycję, więc wielka prośba do Was podpowiedzcie co można w tych pieniądzach kupić "najlepszego" Z góry bardzo dziękuję za informację )
Darek1990 Napisano 25 Marca 2013 Napisano 25 Marca 2013 co do Krossa to spkojnie dostaniesz Levela A2/A3 na hydraulikach za ~1700 w necie,wystarczy poszykać,i mówię tu o sprawdzonych sklepach a nie Alledrogo
siniak Napisano 25 Marca 2013 Napisano 25 Marca 2013 Polecam Hexagona x9 jeśli oczywiście nie jesteś zbyt wymagającym użytkownikiem. Ogólnie sam jakiś czas temu szukałem roweru w takim przedziale cenowym i wydaje mi się, że to jest rozsądny wybór. Na jazde po drogach rowerowych jak i po różnego rodzaju ścieżkach powinien być w sam raz.
nemo2009 Napisano 26 Marca 2013 Napisano 26 Marca 2013 A jakie macie gabaryty? Jakiej wielkości ramy potrzebujecie? Wysyłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 991D za pomocą Tapatalk 2
kalisz98 Napisano 27 Marca 2013 Napisano 27 Marca 2013 Polecam deme barro wydaje mi się że dema jest często pomijana a mają naprawdę lekkie i wytrzymałe rowery
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.