Skocz do zawartości

[do 700 zł] Rower STREET/DIRT. Czy ten rower będzie się nadawać, za 475zł

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, w poszukiwaniu roweru natknąłem się na używany i tani. Do końca aukcji było 2 minuty, tylko przeczytałem o sprzęcie, i kupiłem bo pomyśłałem że to może być dobra okazja i szkoda aby się zmarnowała. LINK: http://allegro.pl/rower-mtb-street-dirt-ns-octan-one-void-2-0-i3111173944.html

Wygrałem rower za 475, przesylka 50zl= 525 za taki rowerek. Powiedzćie czy wystarczy mi taki, do skakania po niskich murkach, jakieś tam tricki. I czy ta rama nie jest za mała, mój wzrost do 183cm

Napisano

Witam, w poszukiwaniu roweru natknąłem się na używany i tani. Do końca aukcji było 2 minuty, tylko przeczytałem o sprzęcie, i kupiłem bo pomyśłałem że to może być dobra okazja i szkoda aby się zmarnowała. LINK: ROWER MTB STREET DIRT (NS,OCTAN ONE VOID 2.0) (3111173944) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Wygrałem rower za 475, przesylka 50zl= 525 za taki rowerek. Powiedzćie czy wystarczy mi taki, do skakania po niskich murkach, jakieś tam tricki. I czy ta rama nie jest za mała, mój wzrost do 183cm

Rama jak na wzrost nawet za ok:D a jak chcesz się"bawić nim" to radzę dobrze sprawdzić amorka i hamulce , żebyś się nie zdziwił. Pozdro.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...