Krasiak96 Napisano 21 Marca 2013 Napisano 21 Marca 2013 Witam z jaka siłą mam przykręcić śrubę która dociska oliwkę do środka klamki/zacisku.
Mod Team michuuu Napisano 21 Marca 2013 Mod Team Napisano 21 Marca 2013 Błąd ortograficzny w temacie to duży obciach. Do wyczuwalnego oporu.
Nysa Napisano 21 Marca 2013 Napisano 21 Marca 2013 Widzę, ze mamy tu nauczyciela, witam pana profesora, to nie złośliwie, tylko się droczę na wyczucie weź weź aż do oporu, ale nie na siłę do może pójść gwint
Krasiak96 Napisano 21 Marca 2013 Autor Napisano 21 Marca 2013 Ok dzięki Na szybko pisałem ale zawsze znajdzie się osoba która się przyczepi
Mod Team michuuu Napisano 21 Marca 2013 Mod Team Napisano 21 Marca 2013 witam pana profesora, to nie złośliwie, tylko się droczę No cóż mnie takie kwiatki nie śmieszą a drażnią, a do nauczyciela mi daleko. Może z racji wieku zwracam uwagę na to jak ktoś pisze albo mówi. Nie czepiam się, jak piszesz tak Ciebie oceniają (nie wszyscy oczywiście ). To tyle w temacie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.