Skocz do zawartości

[800-1000zł]Rower głównie na asfalt

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, jako iż od 7 lat cały czas używam roweru z marketu za ~400zł, a w ostatnim sezonie dość mocno go wyeksploatowałem (rozleciał się :P ), na ten sezon wypadało by kupić coś co będzie mi służyć przez parę kolejnych lat i nie rozleci się po jednym "mocniejszym" sezonie. Budżet maksymalny i nie przekraczalny to 1000zł ale lepiej oczywiście jak będzie mniej. Wymagań dużych nie mam, ważne tylko żeby rama była z aluminium, koła w miarę duże i w zasadzie tyle.

Wzrost: 170-180cm

Waga: ~90kg

Teren po jakim zwykle jeżdżę to ulice, chodniki, ogółem drogi asfaltowe ale też często zdarza się wyjechać w las na drogi polne, lekko błotne. Głównie teren płaski, utwardzony ale też w jakiś cięższy teren nie raz wjechałem. Z tego co do tej pory się dowiedziałem to na taki teren najodpowiedniejszy będzie rower crossowy ale że się na tym kompletnie nie znam wszystko zostawiam w waszych rękach :)

Napisano

Rower wygląda ciekawie ale jest może jakiś bardziej dostępny? Ten jest tylko na 4 aukcjach, a ja rower będę brał na raty więc przydałby się taki co jest dostępny w rowerowych i w sklepach sportowych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...