mrnobody Napisano 4 Marca 2013 Napisano 4 Marca 2013 Witam!! zastanawiam się nad zakupem w/w pedałów? ktoś, kiedyś może ich używał jakieś doświadczenia macie z nimi? może inne propozycje? zastanawiałem się nad vp 196, ale są z ramka, która, się rozkręca od czasu do czasu...........Miałem wcześniej accenta lithium i axium więc proszę mi nie polecać wyrobów tej firmy bo się do niej zraziłem. dzięki.
trupek Napisano 4 Marca 2013 Napisano 4 Marca 2013 W zeszłym sezonie używałem tych pedałów przez niecały sezon i szczerze mogę polecić, wmiarę pewnie trzymają stopę, oczywiście nie są to jakieś platformy z wyższej półki. Są wmiarę lekkie bo wykonane ze stopu aluminium, a zarazem dość wytrzymałe, kilka razy zachaczyło się o jakiś wystający konar bądź korzeń i nic się z nimi złego nie stało. Jeżeli dokonasz wyboru co do pedałów, a będziesz chciał zakupić je taniej (używane) w dobrym stanie (mogę dać gwarancję rozruchową bądź możliwość zwrotu jeżeli niebędą Ci się podobały - na prv możemy się dogadać co i jak - mam 2 pary tych pedałów bo z bratem wymieniliśmy na system spd - mogę wykonać fotki). (Chodzi o vp-196)
mrnobody Napisano 4 Marca 2013 Autor Napisano 4 Marca 2013 W zeszłym sezonie używałem tych pedałów przez niecały sezon i szczerze mogę polecić, wmiarę pewnie trzymają stopę, oczywiście nie są to jakieś platformy z wyższej półki. Są wmiarę lekkie bo wykonane ze stopu aluminium, a zarazem dość wytrzymałe, kilka razy zachaczyło się o jakiś wystający konar bądź korzeń i nic się z nimi złego nie stało. Jeżeli dokonasz wyboru co do pedałów, a będziesz chciał zakupić je taniej (używane) w dobrym stanie (mogę dać gwarancję rozruchową bądź możliwość zwrotu jeżeli niebędą Ci się podobały - na prv możemy się dogadać co i jak - mam 2 pary tych pedałów bo z bratem wymieniliśmy na system spd - mogę wykonać fotki). (Chodzi o vp-196) dzięki bardzo, ale celuje w nowe pedały.
trupek Napisano 4 Marca 2013 Napisano 4 Marca 2013 Do rekreacyjnej jazdy myślę, że wystarczą (najlepiej gdybyś określił dokładniej do czego mają służyć czyt. rodzaj jazdy itd.), ja z vp-196 wybrałem się kilka razy w góry i co do trzymania stopy to sprawdziły się dobrze ale na to ma wpływ też obuwie. Ps: Jeżeli możesz to nie cytuj słów zawartych w poście ponad swoim .
mrnobody Napisano 5 Marca 2013 Autor Napisano 5 Marca 2013 służyć maja zarówno w górach jak i w mieście do codziennego przemieszczania się.(wyślij mi najwyżej info za ile i ich zdjecia)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.