Skocz do zawartości

[3000zł] rower freeride HT

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.

Szukam roweru freeride 16 cali do 3000 zł na ramie HardTail. Mój wzrost to 178 cm, a waga 60 kg.

Byłem zdecydowany na Dartmoor Hornet lecz po napisaniu e-maila do sklepów napisali że już nie ma w produkcji rowerku 16 cali, są tylko 14. Znalazłem coś podobnego ns clash 2 http://sklep.joy-rid...sh-2-rower.html i nie wiem czy jest wart swojej ceny gdyż jest znacznie gorszy. Czy mógł bym prosić o jakieś propozycje nowych 16 ? Z góry dzięki

Pozdrawiam

Napisano

Nie ma ma coś zaufania do używek, a chciałbym zacząć przygodę od HT :)

Lecz mogę rozważyć kupno używki jeśli będzie naprawdę dobra.

Napisano

Rower który podałeś jest nieco za drogi na mój budżet bo mogę max 3200 i niestety to full.

A dirt mnie nie interesuje gdyż potrzebuje przerzutek.

A co sądzicie o tym ns clash 2 bo na moje oko to nie opłaca się, ale chciałbym poznać waszą opinię?

Napisano

Ns robi dobre rowery, też zależy gdzie będziesz jeździł. Po za tym to rocznik 2013 i niepotrzebnie zapłacisz więcej bo jak znajdziesz model z 2012 to będzie kilkaset złotych mniej.

Napisano

Generalnie nastawiam się na las tzn. Zjazdy, hopy, ale nie jestem jakimś "hardcorem" żeby jeździć na granicy umiejętności. Lubie też pośmigać na kole :), ale to drugorzędna sprawa.

Napisano

Napisałem do typka czy ogłoszenie aktualne i czekam na odpowiedź.

Jeśli ktoś ma ns clash 2 prosiłbym o opinie :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...