bishoop Napisano 1 Marca 2013 Napisano 1 Marca 2013 Witam. Jestem laikiem jeśli chodzi o wybór rowerów, tym bardziej takich. Ostatnimi czasy jaram się jazdą na dircie, czasami wybieram się na hopki pod lasem, słowem mówiąc, zajawka. Chciałbym sobie kupić rower, który będzie idealny do jazdy w terenie, na hopki itp., ale również na skatepark czy street. Nie znam się na firmach, nie wiem co jest wytrzymałe, a co nie, więc liczę na pomoc. Oczywiście, jest milion takich tematów z takim przedziałem cenowym, ale nie mogłem znaleźć dokładnych informacji czego szukać. Mam 187 cm wzrostu oraz 63 kg wagi (tak, chuderlak ze mnie ). Pozdrawiam, Tomek.
Michauuu Napisano 1 Marca 2013 Napisano 1 Marca 2013 Nawet używkę (fajną) bedzie cieżko znaleźć. Jaki chcesz rozmiar koła? 24 czy 26?
bishoop Napisano 1 Marca 2013 Autor Napisano 1 Marca 2013 Nawet używkę (fajną) bedzie cieżko znaleźć. Jaki chcesz rozmiar koła? 24 czy 26? 24"
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.