Skocz do zawartości

[1500] MTB dojazdy do pracy i wypady w pole ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czas zostawić auto w garażu zakupić rower i pozwiedzać moją piękną okolicę

zdecydowałem się na MTB ze względu na jakoś dróg w mojej gminie i chęć zapuszczenia się gdzieś dalej niż asfalt sięga, dużo osób poleca krossa a2 lecz moją uwagę przykuł ROWERY ROWER UNIVEGA HT-510 SLX SCHWALBE + GRATIS! (3044097017) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

cena podobna a z tego co wyczytałem to przerzutki deore są klase wyżej niż moontowane w a2 aivio, jakie jest wasze zdanie na ten temat i ogólnie co polecicie rower musi być nowy i najlepiej zakup przez allegro

Napisano

Zostaw ten rower z linka w spokoju, nie bez powodu wszyscy Ci sugerowali A2:)

Tylko zastanów się jak to ma być pole i praca czy trekking nie byłby dla Ciebie wydajniejszy.

Napisano

Tylko zastanów się jak to ma być pole i praca czy trekking nie byłby dla Ciebie wydajniejszy.

Cały czas rozważam czy MTB to dobry pomysł, bo szczerze powiedziawszy to raczej w sam środek lasu nie będę się raczej pchał. Co najwyżej leśne dukty,drogi szutrowe,piaszczyste ścieżki

Tylko ja już to nie wiem czy zamiast Trekingowego nie skierować się w stronę Krosowego

Napisano

A co masz do tego Univega ?

Od A2 lepszy i tańszy.

Napisano

A co masz do tego Univega ?

Od A2 lepszy i tańszy.

Bo po przeanalizowaniu wszystkiego wyszło więcej plusów dla roweru crossowego niż MTB

Napisano

Osprzętowo to samo co Lazaro Integral V albo Senatore IV

Integral ciut lepszą przednią przerzutkę posiada ale już na allegro niedostępny (męski).

Sprawdź ceny tych dwóch.

Napisano

Osprzętowo to samo co Lazaro Integral V albo Senatore IV

Integral ciut lepszą przednią przerzutkę posiada ale już na allegro niedostępny (męski).

Sprawdź ceny tych dwóch.

Senatore V4 tańszy i to sporo ale nie samym osprzętem człowiek żyje, rower nie kupuję na rok a w przypadku Meridy mam pewność co do serwisu,gwarancji. No nie będę w razie czego wysyłał cholera wie gdzie Lazaro. Może bym się skusił na niego gdyby był w jakimś ludzkim kolorze jakoś srebrna polerka mi nie podchodzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...