konoo Napisano 24 Lutego 2013 Napisano 24 Lutego 2013 Czas zostawić auto w garażu zakupić rower i pozwiedzać moją piękną okolicę zdecydowałem się na MTB ze względu na jakoś dróg w mojej gminie i chęć zapuszczenia się gdzieś dalej niż asfalt sięga, dużo osób poleca krossa a2 lecz moją uwagę przykuł ROWERY ROWER UNIVEGA HT-510 SLX SCHWALBE + GRATIS! (3044097017) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. cena podobna a z tego co wyczytałem to przerzutki deore są klase wyżej niż moontowane w a2 aivio, jakie jest wasze zdanie na ten temat i ogólnie co polecicie rower musi być nowy i najlepiej zakup przez allegro
Biafra Napisano 24 Lutego 2013 Napisano 24 Lutego 2013 Zostaw ten rower z linka w spokoju, nie bez powodu wszyscy Ci sugerowali A2:) Tylko zastanów się jak to ma być pole i praca czy trekking nie byłby dla Ciebie wydajniejszy.
konoo Napisano 24 Lutego 2013 Autor Napisano 24 Lutego 2013 Zostaw ten rower z linka w spokoju, nie bez powodu wszyscy Ci sugerowali A2:) Tylko zastanów się jak to ma być pole i praca czy trekking nie byłby dla Ciebie wydajniejszy. Cały czas rozważam czy MTB to dobry pomysł, bo szczerze powiedziawszy to raczej w sam środek lasu nie będę się raczej pchał. Co najwyżej leśne dukty,drogi szutrowe,piaszczyste ścieżki Tylko ja już to nie wiem czy zamiast Trekingowego nie skierować się w stronę Krosowego
konoo Napisano 26 Lutego 2013 Autor Napisano 26 Lutego 2013 Co myslicie o WHEELER Cross 6.1 i 6.3 Czy jest on lepszy jakosciowo od http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=3027810011
konoo Napisano 27 Lutego 2013 Autor Napisano 27 Lutego 2013 Panowie podbijam bo chciał bym dziś zamówić, czy warto dołożyć te 400zł do wheeler
kaeres Napisano 27 Lutego 2013 Napisano 27 Lutego 2013 Zostaw ten rower z linka w spokoju, nie bez powodu wszyscy Ci sugerowali A2:) Tylko zastanów się jak to ma być pole i praca czy trekking nie byłby dla Ciebie wydajniejszy. A co masz do tego Univega ? Od A2 lepszy i tańszy.
konoo Napisano 27 Lutego 2013 Autor Napisano 27 Lutego 2013 A co masz do tego Univega ? Od A2 lepszy i tańszy. Bo po przeanalizowaniu wszystkiego wyszło więcej plusów dla roweru crossowego niż MTB
konoo Napisano 27 Lutego 2013 Autor Napisano 27 Lutego 2013 A2 to też MTB W pierwszym poście tylko o nim wspomniałem tak jak o univedze, lecz po uwadze kolegi Biafra , Doszedłem do wniosku że MTB nie dla mnie jest przeznaczony Chyba dołożę i zakupię Meride 40-v http://allegro.pl/rower-merida-crossway-40-v-48-cm-2013-gratisy-i3059672772.html
kaeres Napisano 27 Lutego 2013 Napisano 27 Lutego 2013 Osprzętowo to samo co Lazaro Integral V albo Senatore IV Integral ciut lepszą przednią przerzutkę posiada ale już na allegro niedostępny (męski). Sprawdź ceny tych dwóch.
konoo Napisano 27 Lutego 2013 Autor Napisano 27 Lutego 2013 Osprzętowo to samo co Lazaro Integral V albo Senatore IV Integral ciut lepszą przednią przerzutkę posiada ale już na allegro niedostępny (męski). Sprawdź ceny tych dwóch. Senatore V4 tańszy i to sporo ale nie samym osprzętem człowiek żyje, rower nie kupuję na rok a w przypadku Meridy mam pewność co do serwisu,gwarancji. No nie będę w razie czego wysyłał cholera wie gdzie Lazaro. Może bym się skusił na niego gdyby był w jakimś ludzkim kolorze jakoś srebrna polerka mi nie podchodzi
kaeres Napisano 27 Lutego 2013 Napisano 27 Lutego 2013 Malowanie nie pasuje to - http://allegro.pl/rower-kands-maestro-full-alivio-tarnow-i3062068625.html Nie przesadzałbym z tą gwarancją i na pewno nie dałbym za nią 60% wartości roweru tylko dlatego, że obyłoby się bez wysyłki.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.