Skocz do zawartości

[rower]bulls dq 800 pro czy inny?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam kieruje się do was z prośbą o poradę znalazłem rower tak jak wyżej rocznik handlarz nie zna ale rower nowy mało używany myślę że tak od 2010w górę. Za rower gość chce poniżej 3 tysięcy mogę zostawić swój stary w rozliczeniu. Rower rama 21,5 aluminium widelec rock shock tora damper x fusion shocks przerzutka tylnia deore xt przód nie patrzyłem modny deore lx i tyle pamiętam hamulce hydrauliczne .i tu mam pytanie czy opłaca się kupywać takiego fulla? Czy lepiej coś ze szczeniaka bo gosciu ma duży wybór. Z góry dzieki zdjęcia dodam jak bd na komputerze

Witam kieruje się do was z prośbą o poradę znalazłem rower tak jak wyżej rocznik handlarz nie zna ale rower nowy mało używany myślę że tak od 2010w górę. Za rower gość chce poniżej 3 tysięcy mogę zostawić swój stary w rozliczeniu. Rower rama 21,5 aluminium widelec rock shock tora damper x fusion shocks przerzutka tylnia deore xt przód nie patrzyłem modny deore lx i tyle pamiętam hamulce hydrauliczne .i tu mam pytanie czy opłaca się kupywać takiego fulla? Czy lepiej coś ze szczeniaka bo gosciu ma duży wybór. Z góry dzieki zdjęcia dodam jak bd na komputerze

korba lx i zastanawiam się czy ten full warto kupić w takiej cenie czy nie lepiej sztywniaka . Jeżdżę po wymagającym terenie góry lasy błota. Sory za błędy ale na komórce pisze :-)

korba lx i zastanawiam się czy ten full warto kupić w takiej cenie czy nie lepiej sztywniaka . Jeżdżę po wymagającym terenie góry lasy błota. Sory za błędy ale na komórce pisze :-)

rower identyczny jak ten na zdjęciach http://www.johannes-online.de/wordpress/?page_id=291

Napisano

Osobiście uważam, że cena ramy z damperem waha się na 500-700zł i widelec z 800. Nie wiadomo ile używany trudno ustalić stan reszty osprzętu. Ale cena "poniżej 3000" to zdecydowanie wg mnie za dużo.

Ale jestem też ciekaw co inni powiedzą.

Napisano

Myślę, że za te kaske można dorwać lepszy sprzęt. Napisałeś, że ten koleś ma jeszcze inne rowery czy tylko ten jeden Cię zainteresował?

Napisano

Z fulla na dużej ramię miał tylko to reszta to 19 i mniej a ja mam 195 cm wzrostu , rowerów ma dużo ale chyba wybiorę coś ze sztywnych na dobrej amortyzacji .

A z jakich marek polecacie mtb xc?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...