Gabrys94 Napisano 8 Lutego 2013 Napisano 8 Lutego 2013 Witam kieruje się do was z prośbą o poradę znalazłem rower tak jak wyżej rocznik handlarz nie zna ale rower nowy mało używany myślę że tak od 2010w górę. Za rower gość chce poniżej 3 tysięcy mogę zostawić swój stary w rozliczeniu. Rower rama 21,5 aluminium widelec rock shock tora damper x fusion shocks przerzutka tylnia deore xt przód nie patrzyłem modny deore lx i tyle pamiętam hamulce hydrauliczne .i tu mam pytanie czy opłaca się kupywać takiego fulla? Czy lepiej coś ze szczeniaka bo gosciu ma duży wybór. Z góry dzieki zdjęcia dodam jak bd na komputerze Witam kieruje się do was z prośbą o poradę znalazłem rower tak jak wyżej rocznik handlarz nie zna ale rower nowy mało używany myślę że tak od 2010w górę. Za rower gość chce poniżej 3 tysięcy mogę zostawić swój stary w rozliczeniu. Rower rama 21,5 aluminium widelec rock shock tora damper x fusion shocks przerzutka tylnia deore xt przód nie patrzyłem modny deore lx i tyle pamiętam hamulce hydrauliczne .i tu mam pytanie czy opłaca się kupywać takiego fulla? Czy lepiej coś ze szczeniaka bo gosciu ma duży wybór. Z góry dzieki zdjęcia dodam jak bd na komputerze korba lx i zastanawiam się czy ten full warto kupić w takiej cenie czy nie lepiej sztywniaka . Jeżdżę po wymagającym terenie góry lasy błota. Sory za błędy ale na komórce pisze :-) Witam kieruje się do was z prośbą o poradę znalazłem rower tak jak wyżej rocznik handlarz nie zna ale rower nowy mało używany myślę że tak od 2010w górę. Za rower gość chce poniżej 3 tysięcy mogę zostawić swój stary w rozliczeniu. Rower rama 21,5 aluminium widelec rock shock tora damper x fusion shocks przerzutka tylnia deore xt przód nie patrzyłem modny deore lx i tyle pamiętam hamulce hydrauliczne .i tu mam pytanie czy opłaca się kupywać takiego fulla? Czy lepiej coś ze szczeniaka bo gosciu ma duży wybór. Z góry dzieki zdjęcia dodam jak bd na komputerze korba lx i zastanawiam się czy ten full warto kupić w takiej cenie czy nie lepiej sztywniaka . Jeżdżę po wymagającym terenie góry lasy błota. Sory za błędy ale na komórce pisze :-) rower identyczny jak ten na zdjęciach http://www.johannes-online.de/wordpress/?page_id=291
Septix Napisano 8 Lutego 2013 Napisano 8 Lutego 2013 Osobiście uważam, że cena ramy z damperem waha się na 500-700zł i widelec z 800. Nie wiadomo ile używany trudno ustalić stan reszty osprzętu. Ale cena "poniżej 3000" to zdecydowanie wg mnie za dużo. Ale jestem też ciekaw co inni powiedzą.
crashbash1 Napisano 8 Lutego 2013 Napisano 8 Lutego 2013 Bez zdjęć trudno ocenić. Stan nieznany, specyfikacja nieznana, to nie ma w sumie czego oceniać.
Gabrys94 Napisano 8 Lutego 2013 Autor Napisano 8 Lutego 2013 Posiadam tylko takie zdjęcia roweru sorki ale słaby aparat w telefonie i wyszły jakie wyszły http://www.picshot.pl/public/viewset/187806
Septix Napisano 8 Lutego 2013 Napisano 8 Lutego 2013 Myślę, że za te kaske można dorwać lepszy sprzęt. Napisałeś, że ten koleś ma jeszcze inne rowery czy tylko ten jeden Cię zainteresował?
Gabrys94 Napisano 8 Lutego 2013 Autor Napisano 8 Lutego 2013 Z fulla na dużej ramię miał tylko to reszta to 19 i mniej a ja mam 195 cm wzrostu , rowerów ma dużo ale chyba wybiorę coś ze sztywnych na dobrej amortyzacji . A z jakich marek polecacie mtb xc?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.