Dworniok Napisano 6 Lutego 2013 Napisano 6 Lutego 2013 Witam bikerów! Mam taki problem, kupiłem już jakiś czas temu amortyzator tj. w temacie, ale dopiero teraz złożyłem na nim rower rama Cannondale Scalepel Full carbon 1 . Dziś zrobiłem sobie rundkę i co się okazało w amortyzatorze nie działa całkowita blokada. Jak go kupowałem pytałem się wszystkich czy aby na pewno tam jest wszyscy mi odpowiadali "nie martw się jest tam 3 stopniowy floodgate tak więc, jest całkowita blokada" ale dzisiaj po rundce okazało się że tak owej blokady nie ma, nie wiem czy amortyzator jest zepsuty czy co z nim jest, może wystarczy sam serwis. Ps rebund i tune jest M
deTem Napisano 6 Lutego 2013 Napisano 6 Lutego 2013 Według wszelkich danych ten amortyzator blokady jako takiej nie posiada ( katalog). Można uzyskać coś podobnego za pomocą ustawienia Flodgata. Trochę piszą tutaj . A może jaktuzapytasz uzyskasz konkretną odpowiedź.
Dworniok Napisano 6 Lutego 2013 Autor Napisano 6 Lutego 2013 A gdzie znaleźć jakąś instrukcje jak ustawić tego floodgate bo jako tako jestem nowy w tym temacie bo przed tem miałem zwykłego fox'a float r z ustawieniami blokada i odblokowany.
Dworniok Napisano 11 Lutego 2013 Autor Napisano 11 Lutego 2013 Pomoże ktoś, jak to ustawić żeby aby w małym stopniu była blokada
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.