Gabrys94 Napisano 31 Stycznia 2013 Napisano 31 Stycznia 2013 Hej szukam roweru mtb/xc w takiej cenie. Zależy mi żeby miał dobry amortyzator no i ogólnie osprzęt. Wiem że za dużo kwotą nie dysponuje no ale;) Rowerem jeździłbym lasy pola bagna góry no wszędzie gdzie się da Mam 195 wzrostu i 85 kg wagi co poradzicie ? Zastanawiałem się jeszcze nad fullem 26er ale nie wiem czy to dobry pomysł czy nie lepiej kupić sztywniaka. Zastanawiałem się nad krossem level a7 lub a8. Z góry dzięki za pomoc
Gabrys94 Napisano 31 Stycznia 2013 Autor Napisano 31 Stycznia 2013 Zapraszam na gg-mam ofertę 35048382 na razie się rozpatruje za rowerem nie chce jeszcze kupywać wole poszukać dłużej poznać opinie innych a poza tym musze sprzedać mój stary rower
THG Napisano 1 Lutego 2013 Napisano 1 Lutego 2013 Jeżeli możesz, kup fulla. Komfort jazdy jest nieporównywalny.
Gabrys94 Napisano 1 Lutego 2013 Autor Napisano 1 Lutego 2013 No a co byś cię radzili z fulla bo nic nie mogę znaleźć max to 4200zł zastanawiałem się też nad cube ltd race co o nim sądzicię?
THG Napisano 1 Lutego 2013 Napisano 1 Lutego 2013 Miesiąc temu stałem przed podobnym dylematem. Wybór padł na lapierre x-control 110 Był to wybór pomiędzy komfortem a osprzętem. Ja swój kupiłem za mniej niż wynosi Twój max. Generalnie z fullami pod 195cm będzie ciężko, zwłaszcza z używkami, ale warto szukać.
beskid Napisano 1 Lutego 2013 Napisano 1 Lutego 2013 Z nowych na pełnym zawieszeniu za te pieniądze to się nawet nie wygłupiaj. Chyba, że w grę wchodzi opcja pod rozbudowę. W temacie ewentualnej używki to musi być pewniak bo jak nie to zrobi się z niego skarbonka. A czy w ogóle taki czołg jest wart zainteresowania to już sam musisz zdecydować. Osobiście słowo „komfort” przynajmniej dla mnie w górach nie istnieje dlatego fulla nigdy nie kupę. Mam inne priorytety.
Gabrys94 Napisano 1 Lutego 2013 Autor Napisano 1 Lutego 2013 Drodzy koledzy muszę zmienić plany niestety mi się zmniejszył budżet trochę szkoda a nie zarabiam jeszcze więc problem kasę uzbierać ,dobrze bo znalazłem kupca na swojego kellysa koledzy co mi poradzicie z mtb bardziej do 2500 zł zastanawiam się nad cube analog disc ? Co myślicie. O nim ? Z czasem bym zmienił osprzęt tylko zależy mi na w miarę dobrym amorze :-)
beskid Napisano 1 Lutego 2013 Napisano 1 Lutego 2013 Rower pod rozbudowę jak najbardziej. Za te pieniądze o dobry wideł może być ciężko. W tym Cube siedzi Rock Shox XC 28 czyli taki następca Darta. Jest dosyć pancerny i twardy więc na spokojną jazdę po Gorcach na początek wystarczy.
Gabrys94 Napisano 2 Lutego 2013 Autor Napisano 2 Lutego 2013 Ok dzięki za pomoc jeszcze jedno pytanie a z używek takich do 3 lat co by było dobre? Bo w mojej miejscowości jest facet który sprowadza fajne rowery z niemiec i może by udało mu się coś fajnego sprowadzić
piterd3 Napisano 2 Lutego 2013 Napisano 2 Lutego 2013 A czy przy swoim wzroście nie rozważałeś 29 er. ?
Gabrys94 Napisano 2 Lutego 2013 Autor Napisano 2 Lutego 2013 No myślałem nad 29 no ale nigdy nie miałem styku z nimi no i nie wiem czy warto
Gabrys94 Napisano 3 Lutego 2013 Autor Napisano 3 Lutego 2013 Odświeżam , co do 2500 z używek poradzicie z mtb/xc? Dla bardziej wymagającego 195 cm wzrostu i koło 85 kilo wagi
Gabrys94 Napisano 6 Lutego 2013 Autor Napisano 6 Lutego 2013 Odświeżam jeszcze raz jaki rower mtb xc na 26 kołach, opłaca się kross level a6 2013 rok za 2400 nowy?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.