Skocz do zawartości

[2000zł] MTB wytrzymały

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.

Poszukuje jakiegoś wytrzymałego roweru do 2000zł. Posiadam jakiś szrot, co się co chwilę psuję. Nie znam się wogole na tym wszystkim więc się pytam wam.

Z góry dziękuję za odpowiedzi :)

Napisano

Jeśli można wiedzieć, to co Ci się w nim psuje?

Wysyłane z mojego ASUS Transformer Pad TF700T za pomocą Tapatalk 2

Napisano

Wolnobieg? Jeżeli tak to normalka, zmień na piastę pod kasetę Co do kół to dobre centrownie załatwia sprawę na długo, nawet na tanich obręczach.

Napisano

Krzywa ośka- wymienić, a jeżeli masz wolnobieg najlepiej wymienić całą piastę na taka pod kasetę.

Krzywe koło - wycentrować, schudnąć i nabrać rozumu by lepiej dobierać trajektorię ominięcia przeszkody.

Jazda wyczynowa - kupić rower do tego przeznaczony, te z marketu (nawet nie koniecznie, bo to nie dotyczy tylko makrokeszów) mają jak byk napisane z samego przodu instrukcji "rower turystyczny"

Napisano

ośki wymieniam czasami co 2tygodnie a czasami miesiąc i nic się nie dzieje :) schudnąć ? 70kg chyba odpowiednia masa?

A może złożyć samemu rower, bo swój rozebrałem z 3razy to wiem jak co się robi. Tylko nie wiem z jakich części

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...