Skocz do zawartości

[Rower]Jaki na start?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam mam kilka rowerów nie wiem jakim jeździć dam ss mniej więcej jak wyglądają:

1:Victus Dazzler Grafika Google

2:Kolarzówka romet Grafika Google

Nie wiem którym jeździć (to nie są moje zdjęcia).

W victusie nie mogę przerzutek ani hamulców wyregulować nie wiem czemu robię to z wieloma poradnikami i nic.

W kolarzówce nic nie jest zepsute oprócz hamulców kwestia wymiany klocków i będą działać jak talala.

Dodam że chce jeździć szybko i wygodnie :).

Nie wiedziałem gdzie napisać napisałem tu.

Napisano

Ech u mnie nie takiego serwisu jest tylko sklep z rowerami a typek nie wiem czy sie na tym zna.

A jakby do tej kolarzówki dać amortyzator na przód?

Ciekawe czy by sie zmieściła jakaś szersza opona.

Napisano

Do szosy amortyzator i szeroka opona?! :w00t:

Jeżeli jest sklep, to muszą mieć też serwis (przegląd zerowy itp). Regulacja przerzutek to maksymalne 30zł, choć raczej będzie taniej.

Napisano

Ech u mnie nie takiego serwisu jest tylko sklep z rowerami a typek nie wiem czy sie na tym zna.

A jakby do tej kolarzówki dać amortyzator na przód?

Ciekawe czy by sie zmieściła jakaś szersza opona.

W kolarzówce z przodu widelec powinien być a nie amortyzator.

Napisano

jak nie wjezdzasz do lasu to po co ci amortyzator ? a co do regulacji to najlepiej zlecić to fachowcowi ... tak czesto tego i tak sie nie robi ! pozdro

Napisano

Ja ostatnio za wymianę przebitej dętki, dętkę i regulację (poważną z naprawą skrzywionego elementu) przedniej przerzutki wydałem 24 zł.... kiedyś regulowałem tył... hmm już nie pamiętam, ale drożej na pewno nie było.

Napisano

jak nie wjezdzasz do lasu to po co ci amortyzator ? a co do regulacji to najlepiej zlecić to fachowcowi ... tak czesto tego i tak sie nie robi ! pozdro

Czasem bym pojechał z kolegą na przejażdżkę po lesie ale tak to przeważnie asfalt.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...