PITer3820 Napisano 16 Stycznia 2013 Napisano 16 Stycznia 2013 Witam, jestem zainteresowany zakupem roweru MTB na zimowej wyprzedaży. Rower ma być do wszytskiego (zarówno miasto jak i hopki po lesie:)) - jestem pewien że nie chce roweru krossowego, uprzedzając pytania. (moje strae pseudo MTB jest juz mocno wyeksploatowane). Mam 186 cm wzrostu i 100 kg wagi. Po przekopaniu Sklepów internetowych i Allegro znalazłem Rower Eurobike Expert 21". http://www.goride.pl/eurobike-expert-2012-deore-p-150.html Proszę szanownych forumowiczów o opinię czy warto wydawać na niego te 1500 zł. Zaznaczam że chcę kupić nowy rower - wkońcu ktoś musi żeby były używane:) Pozdrawiam i czekam na opinie.
rybciasum Napisano 16 Stycznia 2013 Napisano 16 Stycznia 2013 XCR + Twoja waga, jeszcze spoko XCR + Twoja waga + hopki = lepiej się dobrze ubezpiecz
PITer3820 Napisano 16 Stycznia 2013 Autor Napisano 16 Stycznia 2013 XCR + Twoja waga, jeszcze spoko XCR + Twoja waga + hopki = lepiej się dobrze ubezpiecz Nie będzie to może mega hardcore, jazda po lesie, nie mówie o mega skakaniu, proszę o opinie czy warto pchać sie w ten rower za te pieniądze, rozumiem że amor nie jest mega wytrzymały.
PITer3820 Napisano 17 Stycznia 2013 Autor Napisano 17 Stycznia 2013 Nie będzie to może mega hardcore, jazda po lesie, nie mówie o mega skakaniu, proszę o opinie czy warto pchać sie w ten rower za te pieniądze, rozumiem że amor nie jest mega wytrzymały. up
nemo2009 Napisano 17 Stycznia 2013 Napisano 17 Stycznia 2013 Do twojej wagi,pasowałby jakiś rower enduro.Rama 19" lub 20". Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 991D using Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.