Skocz do zawartości

[koła (przód+ tył)] do 200zł :( bez opon i dętek

Gość quik

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

szukam CZARNYCH kół które wytrzymają obciążenie 120 kg przy spokojnej miejskiej szybkiej jeździe

muszą być jak w największym stopniku CZARNE, wiem, że z tą cenę nic dobrego nie kupię ale trudno dzięki za pomoc

ps.

na allegro znalazłem coś takiego

klik

tylko nie wiem czy dadzą radę wytrzymać...

czekam na wasze opinie źródło pochodzenia tych kółek obojętne (oby legalne :D )

Napisano

Na te koła nie zalozysz kasety[wogole byly kasety pod 7 czy tylko wolnobiegi?] na 7 biegow, maja 28 szprych wiec raczej obnizona wytryzmaloscI wogole jakis dziwny ten zaplot jest ;]

Napisano

Ja bym radziła składać na Alexach DM18 na 36 szprych; do tego piasty Alivio lub Acera p./coś pod wolnobieg t. i najtańsze szprychy Sapima. Może się uda zmiescić w budżecie, ale jeśli nawet go przekroczysz, to nieznacznie i będą to mocne koła.

Pozdrówko przykładowe :D .

Napisano

Ja bym radziła składać na

może i tak ale wolałbym kupić gotowe kółka :D no ostatecznie można złożyć (w takim wypadku proszę o linki do każdego elementu :) )

Napisano

Ale kazdy element chyba nie wyjdzie Ci taniej bo jeszcze zaplesc trzeba, wiec raczej tak jak Ecia napisala (sam mam te obrecze i polecam). Kupujac w jednym miejscu to w cenie czesto jest zaplot kolek.

pozdro

Napisano

czyli nic nie znajdę za tą kasę taaak? trudno dzięki z pomoc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...