Nasher Napisano 18 Kwietnia 2006 Napisano 18 Kwietnia 2006 Witam W najbliższym czasie mam zamiar kupic nowe kółko na tył ( w końcu) Na kóło chce przeznaczyc nie wiecej niz 450zł ( bez opony i kasety) Oto mój typ: Obrecz: AlexRims SUPRA MT 26" 36SZPRYCH Piasta: Woodman BILL Extreme Szprychy: DT Champion Silver Koło tak jak pisałem byłoby jeżdzone głownie w streecie i dircie chociaz i czasami w trialu Koło na razie ma być pod v-ki ale pozniej pewnie zamątuje tarcze jak bede kase miał Jeżeli macie jakies inne typy zestawów kół w cenie do 450zł to napiszcie Dzieki z góry Nasher
Feno Napisano 18 Kwietnia 2006 Napisano 18 Kwietnia 2006 Kółko spoko. Sam mam Supre MT na tyle i jestem z niej bardzo zadowolony. Ostatnio ostro strzeliłem nią w krawężnik, a ta nawet nie drgnęła :- )
MarcinN Napisano 18 Kwietnia 2006 Napisano 18 Kwietnia 2006 Spoko kółko, ale możesz się też zastanowić nad obręcząsun rims double track i piastą NS coaster. Pozdro.
jelen Napisano 18 Kwietnia 2006 Napisano 18 Kwietnia 2006 MarcinN jest mowa o kole pod vki :> hmm zastanawiales sie nad piasta NS Coaster single ? no chyba ze NS Coaste zwykla, ale jak mniemam dirt + street = ss ? :>
MarcinN Napisano 19 Kwietnia 2006 Napisano 19 Kwietnia 2006 Sorry jakoś nie zauważyłem z tymi vkami, niekoniecznie ss, zależy od potrzeb pytającego Pozdro.
Nasher Napisano 19 Kwietnia 2006 Autor Napisano 19 Kwietnia 2006 Własnie mam watpliwosci jezeli chodzi o ss ;/ na razie pozostawie z tylu ze 2-3 przerzutki Wiem juz jedno Obrecz i szprychy na 100% kupuje takie jak pisałem jeszcze mam watpliwosci co do piasty;/ Czy wedlug was oplaca sie kupowac piaste az za te 300zł czy wystarczy jakas tansza?? jak tak to ,np. jaka?? A może nie opłaca sie kupowac koła nowego tylko jakas inna czesc ,np. korbe, kiere, albo cos innego ( o amorze nie mowie bo kasy az tyle nie mam) Dzieki i pozdrawiam Nasher P.S. Sorry ze sie tak pytam ale chce juz miec to kolo naprawde dobre ;/
MarcinN Napisano 27 Maja 2006 Napisano 27 Maja 2006 1. Massive jest spoko, ale z tego co pamiętam Dzikus nie robi piast pod kasety. 2. To zależy jakie masz części i co możesz wymienić . 3. Zastanawia mnie tylko jaką Ty masz ramę jak wchodzi Ci piasta z osią 12mm, jeśli jest wersja na 10mm to zapodaj linka bo by mnie to interesowało, jeśli jednak masz 10mm to jest jeszcze piasta novatec http://www.rowerowy.com/piasty/novatec/d362tyl.html Pozdrawiam.
RzemieN Napisano 28 Maja 2006 Napisano 28 Maja 2006 Ja bym nic nie zmienial Jezeli bedzie chcial miec singla zrobi sobie z kasety bedzie mial mozliwosc doboru odpowiedniego przelozenia dla niego. Tak jak ja zrobilem Przelozenie 2*6 i tylna przerzutka robi za napinacz i jest wspaniale
cdan Napisano 28 Maja 2006 Napisano 28 Maja 2006 Jeśli chodzi o piasty Woodmana to mogę szczerze polecić!Mam tańszy model Bill LTC RSQ, a z przodu Onyx'a i powiem, że gdybym miał drugi raz wybierać, to na przód też wziąłbym Woodmana. Na tyle chodzi jak nówka, a już swoje przeszła! Zresztą Alvaren też ujeżdża Woodmany - odsyłam w razie pytań :wink: Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.