Matrixxx Napisano 8 Stycznia 2013 Napisano 8 Stycznia 2013 Witam! W najbliższym czasie mam zamiar zmienić amortyzator, chicałbym żeby miał z 80- 100mm skoku oraz był pod v-brakei. Zalezy mi żeby sięzmieścić w 400zł. Proszę o radę , nie ma to dla mnie znaczenia czy amortyzator będzie nowy czy używany, choć nie ukrywam, że chciałbym kupić bardziej jakiś dobry uzywany amortyzator w dobrym stanie .
premier2 Napisano 8 Stycznia 2013 Napisano 8 Stycznia 2013 przeczytaj kilka ostatnich tematów, w trakcie dyskusji padło kilka propozycji pasujących do twoich oczekiwań...
SSG90 Napisano 8 Stycznia 2013 Napisano 8 Stycznia 2013 Myślę że ten epicon za takie pieniądze będzie najlepszy Okazja!!! Suntour Epicon L.O.D. 2011 100mm (2933396329) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Lub dolożyć 100zł i kupić nowego epicona , kto co lubi ale w tej półce cenowej chyba najlepszy
Gość voytec Napisano 9 Stycznia 2013 Napisano 9 Stycznia 2013 Ten Epicon to nie pod V-ki. Za to kasę to z nowych tylko XCR RL. Sam posiadam i jakoś nie narzekam choć imho drogo wychodzi. Jak kiedyś google'ałem za amorami to znalazłem Raidona z 2009 za 349pln (czy dokładnie tyle to nie pamiętam ale cena nie przekraczała 400-stu). Użymanego Raidona można znaleźć za te pieniądze na allegro.
kraszak Napisano 9 Stycznia 2013 Napisano 9 Stycznia 2013 Myślę że ten epicon za takie pieniądze będzie najlepszy Okazja!!! Suntour Epicon L.O.D. 2011 100mm (2933396329) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Lub dolożyć 100zł i kupić nowego epicona , kto co lubi ale w tej półce cenowej chyba najlepszy Autor tematu wyraźnie napisał że chce amortyzator pod hamulce typu V-brake.Za około 450 - 500 zł masz już Suntour Raidon powietrzny amortyzator. W wersji pod v-brake.
Gość voytec Napisano 9 Stycznia 2013 Napisano 9 Stycznia 2013 A zapomniałem napisać że wiele sklepów internetowych (stacjonarnych też) ma teraz czyszczenie magazynów i amora można mieć nawet o 30% taniej. Trzeba się tylko wczytać w opisy albo dzwonić.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.