Skocz do zawartości

[opona] w miarę uniwersalna z anti snakiem

bajuwookierun

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak w tytule. Co moglibyście polecić? Przewaga znaczna asfaltu (Warszawa) ale i teraz czasem mi najdzie. Myślę o klockach Kendach Flame...ale zastanawiam się jak to może się spisywać gdzie indziej niż na asfalcie. Wie ktoś? Z jakimiś małymi oporami toczenia by się przydała bo lubię w trasę pośmigać, no i poświrować też lubię powiedzmy. W zasadzie jestem skierowany ku temu flame'owi ale zastanawiam się czy to choćby na żużlu ma jakąkolwiek przyczepność...Co myślicie? Ew inne propozycje...może uda się poniżej kilo na oponę;) Pozdrawiam

zamiast teraz miało być teren:) a k rad też kendy? Z góry THX

Napisano

Kenda K-rad przez riderów zwana szmatą poprzez częste snake'i jest chyba nie dla Ciebie :( Ja osobiście nie lubię takich oponek jak flame, najtrudniejszy teren na jaki możesz na nich wjechać to twarda ziemia na dirtach ;) Może kup coś od tiogi, np factory DH, ma wysokie klocki -> trudno o złapanie gumy, ja mam z przodu maxxis larsen TT i jestem całkiem zadowolony, polecana jest do street'u więc trakcję na asfalcie ma dobrą, może trochę gorzej z oporami toczenia.

Pozdrawiam.

Napisano

w zasadzie nie zastanawiałem się nad tym w ogóle długo:) na razie zbieram Wasze opinie no i czekam do wypłaty:) obejrzę wszystko co zaproponujecie pod warunkiem że to nie będzie nic 2,35 bo takie mam...i zmieniłem na 2.0 bo za dużo jeżdżę żeby się męczyć na takich traktorach...Pozdrawiam

Napisano

a kenda k rad? ta z bokiem 60 tpi podobno? to nie świadczy o tym że ciężko będzie na tym snake'a zrobić? w sumie na tym też na pewno da się pojeździć wszędzie tylko gdzieniegdzie trochę trudniej:) i tak w Wawie to jednak głównie asfalty:) Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...