bajuwookierun Napisano 17 Kwietnia 2006 Napisano 17 Kwietnia 2006 Jak w tytule. Co moglibyście polecić? Przewaga znaczna asfaltu (Warszawa) ale i teraz czasem mi najdzie. Myślę o klockach Kendach Flame...ale zastanawiam się jak to może się spisywać gdzie indziej niż na asfalcie. Wie ktoś? Z jakimiś małymi oporami toczenia by się przydała bo lubię w trasę pośmigać, no i poświrować też lubię powiedzmy. W zasadzie jestem skierowany ku temu flame'owi ale zastanawiam się czy to choćby na żużlu ma jakąkolwiek przyczepność...Co myślicie? Ew inne propozycje...może uda się poniżej kilo na oponę Pozdrawiam zamiast teraz miało być teren:) a k rad też kendy? Z góry THX
damian1987 Napisano 17 Kwietnia 2006 Napisano 17 Kwietnia 2006 ja mam z przodu kende, ale calkiem inna, i jest na 60% zadowolony z tej opony, a z ta kenda flame , to moze nawet bedzie dobra...
MarcinN Napisano 17 Kwietnia 2006 Napisano 17 Kwietnia 2006 Kenda K-rad przez riderów zwana szmatą poprzez częste snake'i jest chyba nie dla Ciebie Ja osobiście nie lubię takich oponek jak flame, najtrudniejszy teren na jaki możesz na nich wjechać to twarda ziemia na dirtach Może kup coś od tiogi, np factory DH, ma wysokie klocki -> trudno o złapanie gumy, ja mam z przodu maxxis larsen TT i jestem całkiem zadowolony, polecana jest do street'u więc trakcję na asfalcie ma dobrą, może trochę gorzej z oporami toczenia. Pozdrawiam.
simonrg Napisano 18 Kwietnia 2006 Napisano 18 Kwietnia 2006 A zastanawiałeś się nad Tiogą Factory XC Slick
bajuwookierun Napisano 19 Kwietnia 2006 Autor Napisano 19 Kwietnia 2006 w zasadzie nie zastanawiałem się nad tym w ogóle długo:) na razie zbieram Wasze opinie no i czekam do wypłaty:) obejrzę wszystko co zaproponujecie pod warunkiem że to nie będzie nic 2,35 bo takie mam...i zmieniłem na 2.0 bo za dużo jeżdżę żeby się męczyć na takich traktorach...Pozdrawiam
simonrg Napisano 20 Kwietnia 2006 Napisano 20 Kwietnia 2006 Rozważ jeszcze tę oponkę może być ciekawa Hutchinson Acrobat
bajuwookierun Napisano 23 Kwietnia 2006 Autor Napisano 23 Kwietnia 2006 a kenda k rad? ta z bokiem 60 tpi podobno? to nie świadczy o tym że ciężko będzie na tym snake'a zrobić? w sumie na tym też na pewno da się pojeździć wszędzie tylko gdzieniegdzie trochę trudniej:) i tak w Wawie to jednak głównie asfalty:) Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.