Skocz do zawartości

[1000 pln] Ferrini R2

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witajcie,

chciałbym dowiedzieć się czegoś o rowerze Ferrini R2. Szukam czegoś dla siebie i narzeczonej. Cena to około 1000 pln za jeden. Mój wzrost to ok 176 cm, waga ok 70 kg.

czy ktoś z was słyszał coś o tej firmie? czy ktoś miał okazję jechać tym rowerem? czy cena 1000 pln ( w sezonie kosztuja ok 1200) jest cena rozsadna ze ten sprzęt?

aukcja: http://allegro.pl/rower-ferrini-mtb-r2-tarcze-alu-licznik-wyprzedaz-i2889557075.html

Napisano

Jeżeli chcesz nim długo się cieszyć i zamierzasz go zmodernizować w przyszłości (przerzutki na coś lepszego i amortyzator) i rowerek masz cacuszko więc bierz

Napisano

dzięki za odpowiedzi. O tych MBIKACH wiele złego się naczytałem dlatego jestem sceptyczny. A ten pierwszy z wyglądu mi się nie podoba (a to też ważne).

dzięki za odpowiedzi. O tych MBIKACH wiele złego się naczytałem dlatego jestem sceptyczny. A ten pierwszy z wyglądu mi się nie podoba (a to też ważne).

a co powiecie na ten: http://allegro.pl/kross-hexagon-x3-2012-gwarancja-wysylka-gratis-i2898228920.html jest tanszy o 100 pln.

Napisano

Bierz Kandsa 1300 w tej kwocie nic lepszego nie znajdziesz, Kross jest beznadziejny, Ferrini też nie najlepszy, zależy czy bardziej ci zależy na wyglądzie, czy dobrym osprzęcie...

Napisano

Na twoim miejscu poważnie zastanowiłbym się nad Kandysem. Bije na głowę każdego z przedstawionych wyżej rowerów. Kross to ten sam złom, tylko w innym opakowaniu.

Napisano

Na twoim miejscu poważnie zastanowiłbym się nad Kandysem. Bije na głowę każdego z przedstawionych wyżej rowerów. Kross to ten sam złom, tylko w innym opakowaniu.

dzięki za rady. Chyba faktycznie zakupie ten model skoro polecacie. Zaczynam przygode z rowerem dopiero wiec zdaje sie w 100 % na wasze rady. Jedynie na co moge obecnie patrzec to na ... wyglad niestety;/ Ten KANDS czarny tez trafia w moj gust a jak mowicie ze bije na glowe Ferrini i Krossa to niech i tak bedzie. Teraz tylko czekac na jakas okazje cenową i jazda;)

Napisano

dzięki za rady. Chyba faktycznie zakupie ten model skoro polecacie. Zaczynam przygode z rowerem dopiero wiec zdaje sie w 100 % na wasze rady. Jedynie na co moge obecnie patrzec to na ... wyglad niestety;/ Ten KANDS czarny tez trafia w moj gust a jak mowicie ze bije na glowe Ferrini i Krossa to niech i tak bedzie. Teraz tylko czekac na jakas okazje cenową i jazda;)

c

zy jest ktos w stanie wskazac roznice miedzy tym kandsem 1300 a tym lazzaro: http://allegro.pl/lazaro-evolution-v3-mocne-mtb-pelne-alivio-blok-i2884189823.html . jest tanszy o okolo 50-100 pln.

Napisano

dzięki za dwie powyższe oferty ale już zakupiłem tego KANDSa 1300. Teraz czekam aż przyjedzie kurierem i mam tylko nadzieję, że pogoda się utrzyma coby dało się go jeszcze przetestować:)

ps. jaki niezbędnik będzie mi potrzebny? To mój pierwszy rower. Smar do łańcucha? Łatki + klej? Zestaww kluczy?

Napisano

Smar- coś ze stajni finish line ja mam cross country na lato na zime cos innego. Niezbednik jak najbardziej. Łatki- firma jak kto woli, łyzki, pompke itp itd

Wysłane z mojego E15i za pomocą Tapatalk

Napisano

Ja jeszcze proponuje kupno oświetlenia ledowego, do łańcucha finish line zielony, świetnie mi spisuje się na mrozie, ew jakiś skuwacz do łańcucha + spinkę żeby łatwo było zdejmować łańcuch do czyszczenia. W tą pogodę warto pomyśleć tez o jakiś błotnikach.

Obowiązkowo dzwonek bo nie widzę na fotach żeby był.

I z grubsza tyle + to co kolega wyżej napisał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...