pentagram1985 Napisano 26 Grudnia 2012 Napisano 26 Grudnia 2012 Witam. Szukam roweru MTB na przyszły sezon na maratony górskie. Rama oczywiście alu, bo do karbonowej to należałoby dołożyć jeszcze trochę kasy. Zresztą nie jest mi potrzebna. Zależy mi na najkorzystniej dobranym osprzęcie. Chodzi mi po głowie Cube LTD Pro i Kross Level a8. Jestem otwarty na nowe propozycje.
bubaruba Napisano 26 Grudnia 2012 Napisano 26 Grudnia 2012 Witam. Szukam roweru MTB na przyszły sezon na maratony górskie. Rama oczywiście alu, bo do karbonowej to należałoby dołożyć jeszcze trochę kasy. Zresztą nie jest mi potrzebna. Zależy mi na najkorzystniej dobranym osprzęcie. Chodzi mi po głowie Cube LTD Pro i Kross Level a8. Jestem otwarty na nowe propozycje. Co do Cube LTD Pro jest on wyposażony w amortyzator Reba. Dużo użytkowników narzeka na problemy w regulacji. Poczytaj sobie o nim na forum.
tasman199 Napisano 26 Grudnia 2012 Napisano 26 Grudnia 2012 ja bym polecił obejrzeć giant xtc3. ale to tylko moja sugestia
Slimaczek Napisano 26 Grudnia 2012 Napisano 26 Grudnia 2012 Karbonowa uzywka http://tablica.pl/oferta/rower-mtb-gorski-kellys-mobster-2010-full-carbon-ID1u28H.html
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.