kooropatfa Napisano 19 Grudnia 2012 Napisano 19 Grudnia 2012 Witam wszystkich, Dojrzałem do pełnej integracji z rowerem. Wczesniej ta więź była bardziej duchowa, ale teraz chcę dać materialny wyraz tej dojrzałosci. W związu z tym zacząłem się zastanawiać nad najlepszym sposobem przypięcia się do roweru. No i wyszło tak jak w temacie. Bo aktualnie mam platformy stream dartmoora i chicałbym zachować cos z tej powierzchni, na której opieram nogi w czasie jazdy. A skoro już ma być ta powierzchnia, to niech mi nawet nie próbuje być sliska. Więc nie wybrałem malletów z pierwszej serii, bo nie mają pinów, a jeżeli mają to w ciężkiej wersji z chyba 2008 roku. Rower ma służyć do jazdy z pogranicza enduro, po bułki oraz xc. Doszedłem do wniosku, że zanim dokonam zakupu, warto wiedzieć czy powinienem się spodziewać problemów z tymi pedałami. Albo może byłoby lepiej, gdybym miał problemy z zupełnie innymi ? Proszę o opinię.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.