przemula228 Napisano 24 Listopada 2012 Napisano 24 Listopada 2012 Mam problem który wybrac prosze o pomoc ten Nowy Clark's Skeletal 203mm Przód lub Tył Wys.0! (2791925199) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. czy Hayes Stroker Trail czarny 180 tył (2803302660) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Prosze o szybka odpowiedź
Greg000 Napisano 27 Listopada 2012 Napisano 27 Listopada 2012 Clarks Skeletal- jakosc materialow dosc kiepska i ciagle problemy ze srubami- zdarte gwinty i lebki. Weregulowanie tego tez moze dostarczac negatywnych emocji. reviews: http://www.chainreactioncycles.com/Reviews.aspx?ModelID=47542 Hays Stroker- nie uzywalem. Tu masz kilka opinii http://www.chainreactioncycles.com/Reviews.aspx?ModelID=46039
Bop3 Napisano 27 Listopada 2012 Napisano 27 Listopada 2012 Clarks podobno kupa straszna co chwile coś nie tak problem z regulacją i luzy na mocowaniu ale to tylko słuchy jakie mnie doszły, sam osobiście użytkuje Hayesa Trail sprawdza się świetnie modulacja nie najgorsza, mogłoby być lepiej, siła mi w zupełności odpowiada zależy jak jeździsz, co prawda nie jest to hebel którym się hamuje jednym palcem z każdej prędkości ale do szybszych wycieczek po lesie i nie wielkich gór wystrasza, a na pewno i dałby radę więcej ale nie miałem okazji próbować. Siła jednak pochodzi z wielkości tarczy ja mam 180 przy 203 pewnie bałbym się go naciskać mocniej . Co do regulacji w moim przypadku zakończyła się na założeniu hamulca i ustawieniu tarczy w miejscu. Użytkowany z tarczą V6 bodajże nie dam sobie głowy uciąć dostałem razem z hamulcem kupionym za około 250 zł wiec tamta aukcja to troszkę przesada za używkę. Jeszce jedna uwaga sam wybierałem między tymi dwoma przez pewien czas jak zmieniałem hamulce no i padło na Trail'a ale nie wykluczałbym też Hayesów 9 po jeździe testowej wydawało się że miały odrobinę lepsza modulację ale to tylko chwila była a różnica nie była zbyt wyraźna więc kierowałbym się tu akurat ceną miedzy tymi dwoma
przemula228 Napisano 3 Grudnia 2012 Autor Napisano 3 Grudnia 2012 Jednak już zakupiłem ten Hayes Stroker Trail czarny 180 tył (2822912655) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. myśle że do stuntu wystarczy :)w przyszłosci myśle jeszcze zmienic tarcze na 203
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.