Skocz do zawartości

[Koło] 26" za ok 150 zł

Bloody_Devil

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Chcialbym sobie kupic Koło 26" za ok 150 zł ale bez Opony i Detki bo juz mam Najlepiej zeby bylo z Allegro

Ma wytrzymac wzniesienia, las lub hopki ; byc dobre w swojej klasie cenowej

Czyli stosunek ceny i wytrzymalosci powinien byc na poziomie

Z Góry Dziekuje

Chcialbym sobie kupic Tylne Koło 26" za ok 150 zł ale bez Opony i Detki bo juz mam Najlepiej zeby bylo z Allegro Ma byc dobre w swojej klasie cenowej Czyli stosunek ceny i wytrzymalosci powinien byc na poziomie

Z Góry Dziekuje

Czy ktos mi pomoze dobrac czesci na Koło tylnie 26" bez opony i detki ?? Czy niee ;)

Napisano

To koło ma byc bez kasety bo kasete juz mam

Koło ma sie skladac z : obreczy szprych piast bez kasety opony i detki :)

Prosze doradzcie mi jeszcze cos zebym mogl z czegos wybrac a kolo moze byc troche nawet ponad 150 zł

Czekam na wasza pomoc

Napisano

hmm a może po prostu:

-piasta novatec na łożyskach maszynowych - 75zł

-obręcz dm24 - np za 75zł na allegro (albo odemnie wezmies :mellow: )

-szprychy dt champion - 32zł

oczywiście wszystko nowe

razem ok 180zł a kółko będzie nawet fajne :) Nie wiem czy w tej klasie cenowej znajdziesz coś lepszego. Ja bardzo podobny zestaw zamówiłem u Arnika. Tylko ja na przód i tył i w wersji na 36 szprych.

Napisano

Hmmm mi taki zestaw odpowiadal by bo ja sie nieznam na czesciach cena tez przyzwoita

Ale mialbym prozbe do ciebie zebys (jak bys mogl) oczywiscie poszukal takich czesci co masz na mysli na Allegro bylbym bardzo wdzieczny ci za to :rolleyes:

Z gory dziekuje i czekam ;)

Napisano

hmm a może po prostu:

-piasta novatec na łożyskach maszynowych - 75zł

-obręcz dm24 - np za 75zł na allegro (albo odemnie wezmies :D )

-szprychy dt champion - 32zł

oczywiście wszystko nowe

razem ok 180zł a kółko będzie nawet fajne :( Nie wiem czy w tej klasie cenowej znajdziesz coś lepszego. Ja bardzo podobny zestaw zamówiłem u Arnika. Tylko ja na przód i tył i w wersji na 36 szprych.

takie cos powinno starczyc :D

Gość Gość_Qbek_*
Napisano

A co sądzicie o Tych kołach: ??

Allegro

Allegro2

Szukam w miare dobrego koła(tzn obręcz, szprychy i piasta bez opony i dętki) tylniego do Xc z mocowaniem pod tarcze w cenie około 170zł.. te w/w by się nadały?

Napisano

Bloody Jesli chodzi o obręcz dm24 to one chodzą właśnie za tyle co na tej aukcji. Za tyle można w sklepei kupic normalnie. Także na allegro nie warto bo za przesyłke zapłacisz jeszcze. Piaste możesz brac. Najlepiej wziac wszystko u jednego sprzedawcy zeby 3x nie placic za przesylke. Ja i tak bym brał u Arnika bo ogólnie wychodzi taniej ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...