zielony3 Napisano 18 Listopada 2012 Napisano 18 Listopada 2012 Cześć chłopaki i dziewuchy, otóż udało mi się ułamać tego czerwonego wariata w epiconie sf11, więc mam pytanie, gdzie można kupic takie coś? Na początku pomyślałem, że go wyjmę z jakiegoś roweru w sklepie, ale pózniej poszedłem po rozum do głowy, i doszedłem do wniosku, że nie będe tracił energi na szukanie odpowiedniego sklepu, tylko napisze tutaj, pozdrawiam;-)
MokryxD Napisano 18 Listopada 2012 Napisano 18 Listopada 2012 Proszę http://www.sklep.eurobike.pl/index.php/produkt/pokretlo-regulacji-tlumienia-sr-suntour Wystarczy wejść na stronę dystrybutora w Polsce. Polecam użyć szukajki, ponieważ w listopadzie były już 3 takie pytania.
mihalp90 Napisano 18 Listopada 2012 Napisano 18 Listopada 2012 Inbusem nareguluj tłumienie i zatkaj dziurę czymś. Ja w pierwszy dzień zgubiłem pokrętło i na pewno nie będę kupował.
zielony3 Napisano 18 Listopada 2012 Autor Napisano 18 Listopada 2012 Ło maatko, trzydzieści pare zyla, trza będzie jakąś sztukaterie zaimprowizować, no nic dzieki za info i rady, cześć.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.