Skocz do zawartości

[wydarzenie] Wach - Klitschko

robertos102

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano

RTL na Polskę ma być zablokowany więc nic z tego ale na szwajcarskim pewnie będzie. Inni operatorzy wołają kasę, polsat i n-ka.

Pewnie będzie łomot ale może Kliczko się potknie i sam upadnie. :P Wach ma cios ale jest wolny.

Napisano

Jestem optymistą i trzymam kciuki za waha. Jego promotor,Kołodziej mówił w wywiadzie dla wp.pl,że Wach w sumie może zarobić prawie 1mln dolarów.Tylko z tego pewnie musi odpalić działkę Kołodziejowi,Wasilewskiemu i reszcie teamu.

RTL w Polsce zawsze transmitowało walki zakodowane na naszych platformach cyfrowych,tak było np.z Adamkiem i Vitaljem.

Ja osobiscie wykupiłem sobie PPV tylko dlatego,żeby zobaczyć na żywo.Najbardziej wkurza mnie to,że Polsat na drugi dzień pewnie pokaże walkę na kanałach otwartych!

Ostatnia Gala KSW z Pudzianem,też była zakodowana i kosztowała 30 zł + na noc włączali za free kanał Hustler :laugh: ale na drugi dzień można było obejrzeć całą powtórkę gali na Polsacie Sport,zupełnie za FREE!! Nie rozumiem czemu ma to służyć?

Kodują i płaci się słono,a potem i tak powtarzają.

pozdr.

R/

Napisano

Dlatego ja obejrzę sobie galę jutro za darmo.....

Pewności nie ma,że zostanie puszczona powtórka ale KSW puścili za free :yes:

Z tego co widzę to patrząc w rozkładówkę programową na jutrzejszy dzień to na Polsacie Sport Extra jest Gala Boksu Zawodowego o 18:30 oraz na Polsacie Sport o 23:30.Ale czy to jest ta Gala z udziałem waha to nie wiem.

Ale sugerując się wcześniejszymi "zagrywkami " Polsatu to raczej zostanie puszczona powtórka....

Napisano

.... zal 30zl za 6 walk ?

Ja osobiście wykupiłem za te 40 zł.

Ale tu nie chodzi o to czy żal czy nie.Tylko o typową komercję,która nie jest spotykana np.u naszych zachodnich sąsiadów.

Uważam,że płacimy dużo za te wszystkie kablówki,abonamenty,stacje cyfrowe itp. i dalsze wyciąganie kasy jest dla mnie nieuczciwe.

Do nie dawna był problem z meczami polskiej reprezentacji piłki nożnej ale jakoś udało się z tego wybrnąć,przecież też trzeba było płacić.

Mało tego,płacisz a za kilka dni idzie za free w tv....

pozdrawiam

R/

p.s.Dla wszystkich.RTL transmituje za free i najprawdopodobniej nie będzie zakodowane.Kto ma Cyfrowy Polsat to obejrzy na kanale 248:)

http://www.ofree.pl/transmisja-mariusz-wach-vs-wladimir-kliczko-za-darmo-w-rtl/

Napisano

wszystko ok tylko...to kliczki maja kontrakt z rtl i tam tak a nie inaczej to puszczaja. prawa do polski sprzedaja tak zeby zarobic jak najwiecej...chcieli PPV to maja PPV. tu polskie stacje nie maja nic do gadania. chyba, ze by wyskoczyli z paru baniek na transmisje co im sie nie oplaca i ich nie stac...

Napisano

No faktycznie Wach wytrzymał więcej niż Adamek,a teoretycznie Adamek walczył ze słabszym z braci :thumbsup:

W 5 rundzie Wach trafił mocno Wladimira ale później już tylko się bronił.Ogólnie podobała mi się walka,widać było że Mariusz miał serce do walki

Nie rozumiem tylko dlaczego tak czcili tego Sylwestra Stallone,chodził tak po ringu po zakończeniu walki jakby Ty on walczył z Wladimirem,a Wach stał z tyłu jakby był jakimś statystom.

pozdrawiam

R/

Napisano

Adamek to akurat walczył z mocniejszym z braci Klitschko. Witalij nigdy, w zawodowej karierze nie leżał na deskach, nigdy nie był liczony a swoje 2 walki, przegrał przez TKO. Władimir natomiast ma przydomek szklana szczęka. Mimo wszystko i tak trzeba pogratulować Wachowi za ducha walki.

Wysyłane z mojego HTC Desire HD A9191 za pomocą Tapatalk 2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...