bajuwookierun Napisano 12 Kwietnia 2006 Napisano 12 Kwietnia 2006 http://www.allegro.pl/item96219166_nowosc_...rewelacja_.html co myślicie o tym cudzie? widziałem dziś na kole. wygląda ciekawie a kolesie powiedzieli mi w sklepie że można walić kąty proste 30 na godzinę. pewnie przesadzali. ktoś jeździł na czymś podobnym? (tzn po całości obieżnikowanym?) Bo przyznam że wizja położenia się 30 stopni nad ziemią na zakręcie przy 30 km/h wywołuje u mnie szybsze bicie serca:) Co myślicie? To w ogóle cokolwiek zmienia czy to pic na wodę?
bajuwookierun Napisano 22 Kwietnia 2006 Autor Napisano 22 Kwietnia 2006 no weźcie...niech ktoś to kupi i powie mi jak się spisuje:) Pozdrawiam
Kywak Napisano 24 Kwietnia 2006 Napisano 24 Kwietnia 2006 Ja mam krada, bardzo podobna . I w wersji na 24" naprawde niezle sie trzyma nawierzchni, az bylem zaskoczony . Tylko wada sa cienkie scianki to ze "zsuwa" sie z obreczy przy niedokreconych 180. Ale podobno Kinipton (czy jak to sie hcolera pisze) ma juz problem scianek z glowy .
MarcinN Napisano 24 Kwietnia 2006 Napisano 24 Kwietnia 2006 Trochę martwi mnie to 30TPI, weż się zapytaj sprzedawcy czy posiada wersję 60TPI, zapłacisz trochę więcej, a zwróci się na dętkach. Pozdro.
bajuwookierun Napisano 24 Kwietnia 2006 Autor Napisano 24 Kwietnia 2006 kurde...to kupię sobie flame'a:) kozak wygląda przyczepność pewnie podobna, w cenie jednego kiniptiona komplet flame'ów i jeszcze gruby bok to snakeów nie porobię za często...tylko po kilo na koło gratis:( sh*t...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.