Skocz do zawartości

[1200-1300 zł] Używany MTB / lekkie XC.

buzzyliszek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich na forum :)

Od dwóch miesięcy rozglądam sie na alledrogo za jakimś fajnym rowerem, jak na razie bez skutku, tzn o włos przegralem 2 ciekawe aukcje, ale to juz inna historia. Mój wzrost 197 cm, waga 85 kg. (rama 22'') Kwota jak w temacie: 1200-1300 zł. Szukam wprawdzie MTB/XC, ale najczęsciej będe grzeszył jeżdżąc nim po asfalcie. Wynika to z mojego przyzwyczajenia do posiadanego dotychczas MTB trzaskającego jedynie po 50-100 km miesięcznie najczesciej po drogach asfaltowych. Ostatnie dwa miesiace bylem zmuszony jeżdzić rowerkiem crossowym i nie odpowiada mi jego brak zwrotności i tego że nie mogę czasem ciąć szybko jakimś fajnym skrótem przez wertepy, z ostrzejszej górki czy po okolicznym lesie z trasą XC. Spodziewałem się, że po sezonie będzie wysyp "używańców" na aukcjach a jest wręcz odwrotnie, co przy niepopularnym rozmiarze ramy dla mnie, znacznie utrudnia poszukiwania. : / Nie wiem kiedy ta tendencja sie odwróci. roweru nie potrzebuję na dziś, także chyba nie powinno mi się śpieszyć. Jak sie mylę i warto nie czekac z zakupem to mnie poprawcie.

Suma sumarum prosze o jakieś ciekawe propozycje oraz kilka zdań na temat tego Dynamics'a i czy warto?

Dynamics Helium Disc Shimano Deore XT okazja KTM ! (2741439438) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...