ProkopPL Napisano 10 Października 2012 Napisano 10 Października 2012 Witam chce kupić napinacz na dwa blaty. Rozmiary blatów to 24 i 36 więc muszę patrzeć tylko na ten rozmiary bo chce żeby napinało mi tylko na tej większej a ja sie na tym nie znam. Drugie pytanie to czy jak mam dwa biegi z przodu to czy musze mieć napinacz tylko z dolną rolką czy prowadnica u góry by nie przeszkadzała w zmianie biegów? I czy taki napinacz by był dobry: http://allegro.pl/na...2683253904.html Jest to CH-2G. Dałby rade czy nie? Bo mi zależy na tym by tylko na tym większym blacie napinało na tym małym, a nie wiem czy bedzie sie dało wogle zmienić na mniejszy bieg jak bedzie rozmiar dopasowany tylko na większy blat. Więc czy patrzeć tylko na większy czy oba?
tuoomek Napisano 11 Października 2012 Napisano 11 Października 2012 Shimano Alfine CT-S500 będzie dobry
ProkopPL Napisano 11 Października 2012 Autor Napisano 11 Października 2012 Shimano Alfine CT-S500 będzie dobry Ty mi podałeś na tył. Ja mam z tyłu przerzutke więc tylko z przodu wchodzi w gre
Greg000 Napisano 12 Października 2012 Napisano 12 Października 2012 Potrzebujesz tylko boomerangu i rolki i bashguard- cos komatybilnego z dwoam blatami a te z prowadnica so przewaznie dla jednego. Zobacz np Gamut P20/P30, TRS Dual etc. Upewnij sie tez co do montowania: BB czy ISCG.
ProkopPL Napisano 12 Października 2012 Autor Napisano 12 Października 2012 a masz mocowanie na ISCG? Mam mocowanie na BB
lukaszs Napisano 12 Października 2012 Napisano 12 Października 2012 to proponuję napinacz na dwa blaty który mam na sprzedaż:-) szczegóły na PW
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.