Skocz do zawartości

[Amortyzator przód] 250-280zł

mateusz08

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Chcialbym wymienic amorek przedni w moim krossie hexagonie v3. Górna półka cenowa to 250-280 zł myslałem tak o 100mm skoku wiecej nie chce.Z góry dziekuje jestem amatorem wiec jak mozecie to pomóżcie dzieki :)

Napisano

Panowie,

podłącze się do tematu. Również poszukuję amorka pasującego do Rockridera 5.2 ( cena maks 300 zł), z blokadą. Czy wymieniając amorek, trzeba również dokonać wymiany innych części?

Napisano

wymieniając amorek, trzeba również dokonać wymiany innych części?

Zależy, nowy może nie mieć mocowania pod V-ki, więc dochodzi wymiana hamulca, ew. może być pod inną ośkę, ale w tej cenie to raczej wszystkie są po 9mm.

Napisano

Zależy, nowy może nie mieć mocowania pod V-ki, więc dochodzi wymiana hamulca, ew. może być pod inną ośkę, ale w tej cenie to raczej wszystkie są po 9mm.

Chciałbym na razie nie inwestować w nowe hamulce tylko zostawić te, które obecnie(fabryczne) posiadam.

Napisano

Ale w tej cenie jeszcze łatwo zdobyć amorek pod vki, gorzej zaczyna być powyżej 500zł, bo amorki wyższej klasy zazwyczaj mają wtedy mocowania tylko pod tarczę, a te na vki jeśli są to strasznie drogie...

/wytapatalkowane z x8

Napisano

Witam. Mówisz, że się interesujesz amorkiem o skoku do 100 mm. Nie wiem czy wiesz ale jeżeli zmienisz skok amortyzatora to prawdopodobnie popsujesz geometrię roweru. Jaki masz skok takiego amora szukaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...