kamasiema1 Napisano 4 Października 2012 Napisano 4 Października 2012 Witam demontując mostek zbyt mocno pociągnąłem go do góry . Usłyszałem mały trzask , popatrzyłem dokładniej że wyleciało górne łożysko . Próbowałem je z powrotem zamontować tak jak było lecz ciągle mam gigantyczne luzy . Przypatrzyłem się i zauważyłem że przy łożysku jest tak jakby pierśćień zabezpieczający który ciągle wyskakuje . Łożyska są całe , kręcą się dobrze Tu jest kilka zdjęć . Pierwszy raz take coś mi się zrobiło takie coś więc proszę o wyrozumiałość i stan zdjęć
Naprawiacz Napisano 4 Października 2012 Napisano 4 Października 2012 Na tych zdięciach to nie bardzo coś widać. Zrób jakieś w miarę ostre zdięcia. I więcej światła.
kamasiema1 Napisano 4 Października 2012 Autor Napisano 4 Października 2012 Tu masz trochę lepsze http://www.forumrowerowe.org/gallery/album/2242-stery/
Naprawiacz Napisano 5 Października 2012 Napisano 5 Października 2012 Moim zdaniem brakuje stożka ściągającego stery, stąd te luzy.
kamasiema1 Napisano 5 Października 2012 Autor Napisano 5 Października 2012 Aby go dostać to muszę kupić całe stery czy wystarczy sam stożek ??
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.