kamilmat90 Napisano 23 Września 2012 Napisano 23 Września 2012 Witam Wszystkich, Zdecydowałem się nieco wcześniej przesiąść z mojego mtb kands energy na rowerek szosowy. Podczas wizyty w decatlonie wpadł mi w oko następujący rower Triban 3 bitwin. Mam dylemat czy kupić ten rowerek czy poszukać czegoś używanego. Decathlon - rowery rower szosowy B'TWIN - TRIBAN 3 B'TWIN - do rekreacyjnej jazdy rowerem szosowym. Nowy triban 3 bitwin kosztuje 1700zł. W mojej okolicy co sobotę jest tzw. pchli targ i jest tam spory wybór rowerów z zagranicy głównie z Niemiec. Rowerki są w różnym przedziale cenowym od 700zł do 3000 zł. Sam już nie wiem co wybrać nówkę na gwarancji czy ryzykować z zakupem używki.? Doradźcie mi jeśli mieliście podobny dylemat z zakupem.
Michauuu Napisano 23 Września 2012 Napisano 23 Września 2012 Zdecydowanie używkę,a jakie Masz parametry? Tj wzrost,długość nogi Ten rowerek wydaje się ciekawy http://allegro.pl/full-campagnolo-klamkomanetki-okazja-i2633379694.html
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.