agck Napisano 22 Września 2012 Napisano 22 Września 2012 Witam serdecznie Chce kupić rower (górski do jazdy po mieście i poza nim, rama 16"), jesienno-zimową porą, ponieważ zależy mi na rowerze lepszej jakości, ale po nieco tańszych kosztach. Więc wszelkie okazje mile widziane jeśli ktoś o takowych by wiedział prosze o info Mam do wydania do 1500zł i wybranych kilku producentów, których rowery najbardziej mi sie podobają są to : Cube AIM do 1500zł powinien sie jakiś trafić? Specialized Ghost Felt Modeli nie podaje, kwota chyba wystarczy Moje pytanie brzmi - gdzie w Kielcach znajde rowery tych producentów? Czy zostaje zakup internetowy? Dodam że rowery mogą być z poprzednich roczników. Pozdrawiam
oWsa Napisano 22 Września 2012 Napisano 22 Września 2012 W galerii echo jest sklep Wsół sport, są tam teraz wyprzedaże, znajdziesz tam na pewno specialized, i na warszawskiej 113 jest sklep z sieci dobre sklepy rowerowe ale co mają to nie wiem bo zawsze jak tamtędy przechodzę to jest zamknięte, wiec musisz dzwonić, a tak poza tym warto się wybrać na expo bo niedługo
agck Napisano 22 Września 2012 Autor Napisano 22 Września 2012 Dzięki za podpowiedź Na Warszawską sie przejde z ciekawości ale już nastawiam sie na expo Mam nadzieje że gdzie jak gdzie ale tam znajde coś dla siebie bo Wsół Sport aż dziw ale ma marny wybór. Jeszcze raz dzięki!
ago Napisano 30 Września 2012 Napisano 30 Września 2012 Witam jeszcze raz, Mam jedno małe pytanie do osób które brały udział w Targach Kielcach Bike-Expo. Mianowicie czy można kupić tam rower? Czy jedynie obejrzeć wystawione sprzęty?? Prosze o odpowiedź bo się na nie wybieram a nie wiem na co sie nastawiać... Pozdrawiam i dziękuje za odpowiedź.
Peterp079 Napisano 30 Września 2012 Napisano 30 Września 2012 Nie mozna tam kupic roweru. I na pewno nie znajdziesz tam modeli takich jak Cube AIM z tego prostego powodu ze sa tam prezentowane głownie nowe modele i raczej te topowe a nie podstawowe. Cuba poszukaj w sklepie Suport na Sienkiewicza. Spece we Wsół Sport. Scott na plantach. Ten sklep na Warszawskiej to dla mnie porazka jest ale jak masz blisko to zobacz co tam maja.
pawelllo Napisano 2 Października 2012 Napisano 2 Października 2012 Zamów sobie przez allegro,kurier wniesie Ci paczke z rowerem i po problemie. Kluczyk 15 dokrecisz pedały kierownica wsiadasz i jedziesz a przepraszam edit maz/chłopak dokreci Ci pedały 1699zł z darmowym kurierem czarny elegansio kolorek ba nawet twój rozmiar maja 16 jak pod Ciebie aukcja wystawiona CUBE AIM MTB 26 '' GLIWICE PIRSPORT DHL FREE!!! (2665265483) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Czas gra tutaj na Twoja niekorzysc niestety....
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.