gombrowitch Napisano 19 Września 2012 Napisano 19 Września 2012 Kupiłem ostatnio Authora Classic i ogólnie jestem zadowolony. Po dłuższej jeździe boli mnie lewy nadgarstek i dlatego chciałem podnieść kierownicę. Serwisant w sklepie na przeglądzie po 100 km powiedział mi, że to żadna filozofia. Trzeba odkręcić jedną śrubę (oznaczona na zdjęciu cyfrą 1) - ponieważ niby jedna wchodzi w drugą i wystarczy odkręcić jedną. Odkręciłem tę prawą (właśnie z numerem 1), ale nic to nie dało. Mostek ani drgnie. Próbowałem odkręcić też drugą, ale za nic nie chce się odkręcić - kręci się cały gwint. Ogólnie nic nie trzeszczy ani się nie gibie, ale nie mam możliwości wyregulowania wysokości kierownicy. A może jednak gość się pomylił i trzeba odkręcić jakąś inną śrubę? Pomocy!
qwaq Napisano 19 Września 2012 Napisano 19 Września 2012 Do regulacj mostka służy 1, 2 przykręca sie do gwiazdki, a 3 i 4 mocują do rury sterowej.
gombrowitch Napisano 19 Września 2012 Autor Napisano 19 Września 2012 Do regulacj mostka służy 1, 2 przykręca sie do gwiazdki, a 3 i 4 mocują do rury sterowej. To dlaczego mostek ani drgnie?
qwaq Napisano 19 Września 2012 Napisano 19 Września 2012 Nie wiem, kumpel miał ten sam problem, ale jeśli już chcesz regulować, to tylko 1, (2,3,4 nie mają nic do rzeczy)
akmk Napisano 19 Września 2012 Napisano 19 Września 2012 Nie wiem, kumpel miał ten sam problem, ale jeśli już chcesz regulować, to tylko 1, (2,3,4 nie mają nic do rzeczy) Mam mostek tej samej firmy regulowany tylko wpuszczany i u mnie jest jeszcze śruba pod mostkiem i dzięki niej można go regulować.
gombrowitch Napisano 20 Września 2012 Autor Napisano 20 Września 2012 Mam mostek tej samej firmy regulowany tylko wpuszczany i u mnie jest jeszcze śruba pod mostkiem i dzięki niej można go regulować. I to jest to! Dzięki wielkie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.