burnpiro Napisano 15 Września 2012 Napisano 15 Września 2012 Witam, Chciałem się podzielić wrażeniami z trasy przejechanej na tych wakacjach. Wyjazd zorganizowany był w dniu 29 lipca a powrót 17 sierpnia. Łączna trasa to prawie 2400km. Cała wyprawa wraz ze zdjęciami opisana tutaj: rower.erdem.pl/events/view/id/1 . Mam nadzieję że relacja się spodoba ponieważ pierwszy raz coś takiego pisałem. Pozdrawiam, burnpiro
marbar Napisano 15 Października 2012 Napisano 15 Października 2012 Planuję podobną trasę, dzięki za Twój opis... Na pewno wczytam się w wolnej chwili!
AdamBike Napisano 18 Grudnia 2012 Napisano 18 Grudnia 2012 Witam !!! Przeczytałem relację z podróży. Jestem pod wrażeniem Gratuluje wspaniałej wyprawy! Mi też chodzi po głowie jakaś większa wyprawa w przyszłym sezonie Chcę zapytać w jakich miejscach rozbijaliście namioty. Zawsze nocowaliście pod namiotem? Pozdrawiam Adam
burnpiro Napisano 8 Lutego 2013 Autor Napisano 8 Lutego 2013 Zawsze nocowaliśmy pod namiotami, rozbijaliśmy je głównie przed lub za miastami najchętniej w okolicach jakiś parków handlowych ponieważ wokół nich są duże puste tereny i blisko rano na zakupy. Ciężko jest rozbić namiot na Słowenii czasami konieczne jest przejechanie nawet 15km aby znaleźć miejsce z powodu gęstego zaludnienia.
mitam Napisano 11 Lutego 2013 Napisano 11 Lutego 2013 szkoda że nie można znaleźć relacji z wyprawy- chyba że ja nie potrafię....
krzysssztof Napisano 11 Lutego 2013 Napisano 11 Lutego 2013 szkoda że nie można znaleźć relacji z wyprawy- chyba że ja nie potrafię.... Tutaj zajrzyj : http://rower.erdem.p... Przypuszczalnie chodzi o wyjazd zatytułowany "Słowenia 2012"
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.