skapskiadi Napisano 10 Września 2012 Napisano 10 Września 2012 Witam wszystkich. Jestem posiadaczem roweru Merida z serii Matts 10V model 2012 i mam problem z lewą manetką. Dolna dźwigienka służąca do wrzucania wyższych biegów bardzo się poluzowała, prawa w ogóle nie drgnie a lewa lata jakby miała zaraz odpaść. Rozebrałem obudowę jednak nie widziałem żadnej śruby, którą trzeba by dokręcić. Co należy zrobic aby pozbyć się tego problemu? Z góry dziekuję za pomoc.
PabloSki Napisano 10 Września 2012 Napisano 10 Września 2012 Nie majstrowałeś coś przy przerzutce ? Może to być spowodowane złym ustawieniem przerzutki.
PoleK Napisano 10 Września 2012 Napisano 10 Września 2012 Myslisz ze ktos bedzie szukal jakie manetki sa w Matsie? :]
skapskiadi Napisano 10 Września 2012 Autor Napisano 10 Września 2012 Przy przerzutce nic nie robiłem. Co do samego roweru to mam dokładnie taki model: http://www.rowerymerida.pl/produkt365/matts-10-v-rower-merida.html
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.