Skocz do zawartości

[do 1000zł] MTB na asfalt i drogę nie utwardzoną

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
Napisano

Kands i Lazaro na v-kach to prawie to samo, przyszłościowość Kandsa na tarczach polega tylko na tym, iż w razie ew. wymiany ta nowe hamulce nie trzeba przeplatać koł, czy opłaca się dokładać 200 zł, zdecyduj sam, fabryczne tarczówki nie są wiele warte.

Napisano

Chyba jednak lepiej było by Ci kupic cos używanego.

Przy twojej wadze (jak i przy mojej) najwiekszym problemem bedzie amorek,piasty suport itp....

Za 1 tyś na allegro moze nie być tak zle

Napisano

Tzn, jak siądzie i przy jakim przebiegu ?

Ja ważę 95kg, rower z 15kg (ze światełkami, licznikiem) i wożę dziecko w foteliku (łącznie z 20-22kg).

Amor pracuje na pół gwizdka (Lazaro Integral - osprzęt ten sam).

Napisano

Tzn, jak siądzie i przy jakim przebiegu ?

Ja ważę 95kg, rower z 15kg (ze światełkami, licznikiem) i wożę dziecko w foteliku (łącznie z 20-22kg).

Amor pracuje na pół gwizdka (Lazaro Integral - osprzęt ten sam).

Ale nasz kolega sam wazy zaledwie 120kg.

Jak go troszke poniesie (bo nie ma dzieciaka z Tyłu ) to amorek bedzie kaput-o ile mozna nazwac to cos amorkiem :)

Zreszta sprzeczał sie nie bede.Jestem zdania ze lepiej kupic uzywke w dobrym stanie niz wydac 1tys na nowe "cos"

Napisano

No ale amorek można zawsze wymienić za te 200 czy 250 zł, a jak kupie używkę super hiper i w ogóle z drugiego końca polski i okaże się że ma rozwalony napęd czy hamulce to nie będzie tak ciekawie.

Napisano

Rower to nie samochód. Nie traci na wartości tak szybko więc nie bójmy się kupować nówek z gwarancją.

Używkę może kupować ktoś kto się zna na rowerach i nikt mu nie wciśnie szitu.

Napisano

No ale amorek można zawsze wymienić za te 200 czy 250 zł, a jak kupie używkę super hiper i w ogóle z drugiego końca polski i okaże się że ma rozwalony napęd czy hamulce to nie będzie tak ciekawie.

Fakt,zawsze mozesz zdjać amor sprzedac,dołożyc i kupic cos lepszego.

Co do gwarancij to tez różnie może byc-wiecie jak to teraz jest "zle Pan użytkował itp"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...