Zaczynam sie rozgaladac za jakims nowym rowerem, moglby mi ktos poelecic jakis niedrogi markowy model? Nie jestem wyczynowcem czy cos, ogolnie interesuje mnie sprzet bardziej rekreacyjny na sciezki rowerower miejskie i lesne, rzadzko dzikie lesne(ale czasem tez) i fajnie gdyby mial jakas amortyzacje Cena im nizsza tym lepsza, 1000-1200(max) w ostatecznosci. Ostatni rower Giant upland mimo ze tez był prawie najtanszy(i o wiele tanszy od aktualnego budzetu) posluzyl mi dekade i w nawiazaniu do niego zalezy mi by nowy rower posiadal tez takie same "manetki" zmiany biegow(spust zwalniajacy i manetke naciagajaca), Wlasciwie to "tyle" z wymagan, wzrost 1,80m, waga 96kg.
Pytanie
Gość Mariusz
Zaczynam sie rozgaladac za jakims nowym rowerem, moglby mi ktos poelecic jakis niedrogi markowy model? Nie jestem wyczynowcem czy cos, ogolnie interesuje mnie sprzet bardziej rekreacyjny na sciezki rowerower miejskie i lesne, rzadzko dzikie lesne(ale czasem tez) i fajnie gdyby mial jakas amortyzacje
Cena im nizsza tym lepsza, 1000-1200(max) w ostatecznosci. Ostatni rower Giant upland mimo ze tez był prawie najtanszy(i o wiele tanszy od aktualnego budzetu) posluzyl mi dekade i w nawiazaniu do niego zalezy mi by nowy rower posiadal tez takie same "manetki" zmiany biegow(spust zwalniajacy i manetke naciagajaca), Wlasciwie to "tyle" z wymagan, wzrost 1,80m, waga 96kg.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.