pawel123t Napisano 31 Sierpnia 2012 Napisano 31 Sierpnia 2012 Witajcie, Nie wiedziałem gdzie to wrzucić, ale czy mógłby ktoś ze znawców rozkminić co to za model Scotta? Zdjęcie http://i45.tinypic.com/1pil8w.jpg
marcin_ostrów Napisano 31 Sierpnia 2012 Napisano 31 Sierpnia 2012 O ile to jest Scott a nie tylko naklejka , to może być Boulder z około roku 94-95, po dużym modzie ( korba , hample , koła ) M
pawel123t Napisano 3 Września 2012 Autor Napisano 3 Września 2012 O ile to jest Scott a nie tylko naklejka , to może być Boulder z około roku 94-95, po dużym modzie ( korba , hample , koła ) M ok, dzięki. Przejrzałem trochę tych Scottów już i zdaję się, że to faktycznie ten model. To, że jest po dużym modzie to wiem, z fabrycznego roweru praktycznie tylko rama została. Do tego zdaje mi się, że była malowana (inne odcienie zielonego w niektórych miejscach), ale na pierwszy rzut oka akurat nie jest to aż tak bardzo widoczne.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.