Apa13 Napisano 30 Sierpnia 2012 Napisano 30 Sierpnia 2012 Witam Państwa!! Chce kupić rower do jazdy głownei po miescie, po parku, czasem lesie. W tej dziedzinie jestem zupełnym lajkonikiem ) Mam 185 cm wzrostu, 80 kg wagi, wiec mysle, że rama 21'?? Czasu na wybór nie mam za dużo ( dziewczyna, dopytuje, a ostatnio już krzyczy). Chciałbym, aby to był rower nowy. Przeglądałem allegro ( myśle, że tam bedzie taniej) i zatrzymałem się nad trzema aukcjami: 1. ROWER SZOSOWY KROSS RAVEN 28 ALU SHIMANO WYPRZEDAŻ (2574427707) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Przeszkadza mi tu wolnobieg 2. ROWER SZOSOWY KROSS CROW SRAM X-5 AMOR Z BLOKADĄ ! (2596580209) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Nie mam zdania, ale czy blokada łatwo się nei zepsuje 3. JUŻ JEST----> LAZARO SENATORE V4 FULL ALIVIO ! (2572302956) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Przemawia do mnie, ale najdrozszy, w poprzednim sklepei wytargowałem przesyłkę gratis. Chetnie posłucham wszystkich propozycji, uwag etc. Może polecicie coś innego (dostepnego do ręki), ew jakis sklep w Warszawie. Wiem, że z tym budżetem nei dostane rowerowego Porsche, jednak nei chce wyrzucać pieniązków w błoto. Chciałbym żeby rower posłużył kilka sezonów, a jeżdze mało. Pozdrawiam Artur
Tadeus Napisano 30 Sierpnia 2012 Napisano 30 Sierpnia 2012 Czy to jest naprawdę srajtaśma na tym wypicowanym studyjnym zdjęciu?
Apa13 Napisano 30 Sierpnia 2012 Autor Napisano 30 Sierpnia 2012 Wyglada mi bardziej na rolkę tasmy samoklejącej
Tadeus Napisano 30 Sierpnia 2012 Napisano 30 Sierpnia 2012 Wyglada mi bardziej na rolkę tasmy samoklejącej A to przepraszam. Wracajac do tematu: Crowy są bardziej sportowo-szosowe, a lazaro bardziej uniwersalno-turystyczny - m.in ma dziury na bagażnik i wygodniejsza (choć mnie aerodynamiczną) geometrie.
Apa13 Napisano 30 Sierpnia 2012 Autor Napisano 30 Sierpnia 2012 Dobra wiec biore pod uwage krossa za 999 i "no-name" za 1049. Moze ktos mi napisac ( w sposob, który rozumiem ) róznice, plusy i minusy. pozdrawiam
LFC Napisano 31 Sierpnia 2012 Napisano 31 Sierpnia 2012 Opłaca się dokładać do Lazaro V4 czy lepiej V3?
Apa13 Napisano 31 Sierpnia 2012 Autor Napisano 31 Sierpnia 2012 Opłaca się dokładać do Lazaro V4 czy lepiej V3? Znajomi mi polecił V4 ze wzgledu na osprzęt.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.