Kszksz Napisano 28 Sierpnia 2012 Napisano 28 Sierpnia 2012 Witam. Mam korbę truvativ x-flow (stara wersja), która ma 3 tarcze z zębami. Ja tych dwóch największych nie używam ( w streecie tylko przeszkadzają, bo zwiększają wagę) dlatego chciałem je odkręcić, ale się nie da śruby się tylko kręcą w miejscu. Dlatego pomyślałem, żeby odciąć brzeszczotem te dwie zbędne tarcze. Czy było, by to możliwe do wykonania bez uszkadzania korby?
Alpek Napisano 28 Sierpnia 2012 Napisano 28 Sierpnia 2012 Jak dobrze rozumiem chcesz najmniejszą koronkę. Ale jak utniesz te 2 większe to później małej koronki nie przyczepisz do ramienia korby. Chyba zę przyspawasz.
Kszksz Napisano 28 Sierpnia 2012 Autor Napisano 28 Sierpnia 2012 Czyli nie dobrze. Rozumiem też, że jeżeli wybije nity, które trzymają koronki to potem już ich nie złoże?
Alpek Napisano 28 Sierpnia 2012 Napisano 28 Sierpnia 2012 Jakbyś się postarał to byś założył, ale to ciężko. Największą jakbyś zostawił to mozę by to jakoś przetrwało, ale najmniejsza to nie da rady. Bo masz ją zbitą na piny. Jakby była na śruby to coś by można poradzić
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.