DanielThos Napisano 25 Sierpnia 2012 Napisano 25 Sierpnia 2012 Witam. Nieszczęśliwym trafem ułamałem nóżki pokrętła twardości preload w amorze. Czy da się wymienić pokrętło i czy w ogóle gdzieś takie znajdę. Proszę o podanie stron gdzie mogę znaleźć orginał lub chociaż zamiennik. Załączam obrazek takiego samego pokrętła.
PoleK Napisano 25 Sierpnia 2012 Napisano 25 Sierpnia 2012 na cholere Ci to? i tak nie dziala. olej...
DanielThos Napisano 25 Sierpnia 2012 Autor Napisano 25 Sierpnia 2012 Nawet jeśli, to i tak to potrzebuje. Źle napisałem bo to nie jest regulacja twardości tylko wstępne ugięcie amortyzatora pod wpływem ciężaru rowerzysty. Bardzo tego potrzebuje i to pilnie. Nie wie nikt czy da się to dostać gdzieś na necie albo w serwisie?
PoleK Napisano 25 Sierpnia 2012 Napisano 25 Sierpnia 2012 Nie wie nikt czy da się to dostać gdzieś na necie albo w serwisie? ale serio to działa wg Ciebie? napisz do dystrybutora, ale ceny sie spodziewaj zaporowej.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.