Julas Napisano 24 Sierpnia 2012 Napisano 24 Sierpnia 2012 Jest to mój pierwszy post na tym forum więc witam wszystkich serdecznie Teraz do rzeczy. Od pewnego czasu zapragnąłem od roweru czegoś więcej niż samej jazdy i zainteresowałem się streetem i dirtem Chciałbym złożyć sobie rower do tych dyscyplin tylko jest to dla mnie pewna nowość jeśli chodzi o części. Troche już czytałem co mniej wiecej się nadaje a co nie jednak wszystkiego nie wiem mam 174 cm wzrostu i 75 kg a części jakie by mnie interesowały to: Rama agang exe star 11'' jest okazja kupić nową za 350 zł (pytanie tylko czy nie byłaby zbyt mała) Widelec RST Space Jump 100mm z wyprzedaży za 550zł lub sztywny widelec RMD Street V4 Korba Octane one 3pcs (jest za około 250 zł) Pedały jakieś VP (za 50zł) Mostek i kierownica Truvativ Hussefelt (w zestawie około 150 zł) Gripy Piankowe Trialtech (30 zł) Stery Octane One Warp 2 (około 50 zł) Siodełko byle lekkie używka (50 zł) Koło przód: Piasta coś novateca pod oś 20mm Szprychy CN spoke (po 1zł sztuka) Obręcz Dartmoor Fortress (jakieś 70 zł) Opona Kenda K-rad (50 zł) Koło tył: Piasta Novatec lub Ns Coaster ss (170 zł) Hamulec Avid BB5 używany (100zł) Szprychy Cn spoke Obręcz Dartmoor Blizzard (80 zł) Opona Kenda K-rad(50 zł) Czy jest to dobry zestaw? Bardzo proszę o opinie i ewentualne korekty Nie pogardze również propozycjami rowerów już złożonych Dziękuje i pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.