Skocz do zawartości

[800zł] Rowerek MTB

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hej. Chcę sobie kupić rower mtb głównie do jazdy po ścieżkach leśnych i drogach. Znalazłem fajny wg mnie rower http://allegro.pl/rower-kross-horizon-rock-tani-rower-mtb-i2566066174.html Co o nim sądzicie? Wiecie może jaką ma rure sterową ten amortyzator? Zależy mi na tym, bo chciałbym w przyszłości wymienić ten xct na lepszy.

Hej. Chcę sobie kupić rower mtb głównie do jazdy po ścieżkach leśnych i drogach. Znalazłem fajny wg mnie rower rower KROSS HORIZON ROCK TANI ROWER MTB (2566066174) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Co o nim sądzicie? Wiecie może jaką ma rure sterową ten amortyzator? Zależy mi na tym, bo chciałbym w przyszłości wymienić ten xct na lepszy.

ref

Napisano

Hej. Chcę sobie kupić rower mtb głównie do jazdy po ścieżkach leśnych i drogach. Znalazłem fajny wg mnie rower rower KROSS HORIZON ROCK TANI ROWER MTB (2566066174) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Co o nim sądzicie? Wiecie może jaką ma rure sterową ten amortyzator? Zależy mi na tym, bo chciałbym w przyszłości wymienić ten xct na lepszy.

ref refx2

Napisano

Za 850 można już dostać ten:

NOWY ROWER ___ KANDS MTB GÓRAL SHIMANO ENERGY 1100 (2565005375) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Bardziej się nadaje jak będziesz go chciał kiedyś ulepsząc bo ma znacznie bardziej rozwojową kasetę zamiast wolnobiegu.

A o tamtym co myślicie? Dalej mnie boli to że nie wiem jaką ma tą główke czy na 1" czy 1-1.8

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...