Skocz do zawartości

[Giant] Kupno używanego roweru.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. jak w temacię kolega oferuje mi sprzedaż roweru firmy giant (używanego) za 140 zł

rower ma być wykorzystywany do dojazdu do szkoły (6 km w obie strony) rower jest w stanie bd. czy te rowery są wygodne ??? PROSZE O SZYBKĄ ODPOWIEDŹ

POZDRAWIAM ;)

Napisano

Jak rama ma odpowiednią wielkość i siodełko tyłka nie gniecie to czemu ma być niewygodny? Za 140 zł to i tak do niczego poza dojazdami do szkoły się nie nada :)

Napisano

Rower jest pożądny nada nada kumpel bejmy potrzebuje dlatego sprzedaje czekam na kolejne podpowiedzi dziś jeszcze pojadę do niego i się przejade rowerem wtedy będę wiedział ;) a co wy sądzicie o tych rowerach?

Napisano

Po takich informacjach:

roweru firmy giant (używanego) za 140 zł

i

rower jest w stanie bd.

to raczej nie oczekuj zbyt wiele odpowiedzi. Wypadało by podać chociaż model i przyblizony rok produkcji zeby moc sprawdzic co to za rama i jaki osprzęt bo tak to równie dobrze możesz mowic o pelnowymiarowym MTB, Cross, Szosa lub tez moze o rowerze pokroju Reksia dla dzieci...

Napisano

Tak jak pisze kolega powyżej - podaj model KOLEGO ! Daj jakąś fotkę - wtedy na pewno pomożemy. Generalnie jeśli miałeś okazję go wypróbować, nic nie skrzypiało i nie zgrzytało a biegi wskakiwały jak należy to powinieneś być happy :)

Napisano

Byłem wypróbować rower dobry 5 letni dał za niego 1800 zł ogólnie wygodny tylko tylni hamulec do zrobienia ponieważ nie hamuje ale rower na 30 sierpnia będzie zrobiony (lekkie rysy na rurce od siodełka oraz starty lakier na nożce oraz ucwytach od pedałów (do malowania) biorę go ale zjechał z ceną do 130.

Napisano

Czy sprawdziłeś jakie są wymiary jeśli chodzi o średnicę główki ramy, rury podsiodłowej?

Te wymiary są ważne gdybyś chciał w przyszłości dokonać modernizacji tego roweru.

Napisano

Czy sprawdziłeś jakie są wymiary jeśli chodzi o średnicę główki ramy, rury podsiodłowej?

Te wymiary są ważne gdybyś chciał w przyszłości dokonać modernizacji tego roweru.

W rowerze za 130zł (w przypadku mtx) raczej nie ma sensu podejmować się modernizacji.

Napisano

Po 1 nie wiem czy dla takiego akurat dziecka mam 14 lat ;)

ZAMYKAM*

*DZIĘKUJE ZA ODPOWIEDZI ROWER KUPIŁEM ;) pzDr

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...