Apollo79 Napisano 21 Sierpnia 2012 Napisano 21 Sierpnia 2012 Witam, Mam problem. Ostatnio miałem drobny wypadek rowerowy i niestety połamał mi się mostek TDS-C41-8 Oryginału już nie można kupić i tu moje pytanie. Jaki mostek kupić w zastępstwie tego połamanego? Jeżdżę raczej po asfalcie i staram się jeździć dość szybko, więc z tego co wyczytałem to chyba lepiej kupić coś o długości 100-120. Proszę mnie skorygować jeśli się mylę i oczywiście czekam na rady bardziej doświadczonych kolegów i koleżanek :-) Pozdrawiam, Karol
nemo2009 Napisano 21 Sierpnia 2012 Napisano 21 Sierpnia 2012 Jeżdżę raczej po asfalcie i staram się jeździć dość szybko, więc z tego co wyczytałem to chyba lepiej kupić coś o długości 100-120. Fabrycznie Kross montował w tym modelu,bodajże 90 mm mostki.Możesz zamontować dłuższy mostek,ale licz się ze zmianą geometrii roweru.
PoleK Napisano 21 Sierpnia 2012 Napisano 21 Sierpnia 2012 http://www.velo.com.pl/produkty/wyprzedaz/?m=1&pk=%&id=236 Wybierz sobie cos z wyprzedazy:)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.