Qwit Napisano 4 Kwietnia 2006 Napisano 4 Kwietnia 2006 Zapraszam wszytskich zainteresowanych na sobotnia wycieczke na przełecz Kubalonka 761 mnpm start z Bytomia przer Rude Śląska Orzesze Żory Skoczów Wisłe długość trasy ~200 km wszytsko po szosach jest mozliwosc modyfikaji trasy i noclegu w Jastrzebiu Zdroju mnie jwiecej po 140 km ale to w nagłych wypadkach mapa i info na stronie wildner.pl zpraszam PS dodam jeszcze ze nie zapodaje na rowerku szosowym
Karol Napisano 4 Kwietnia 2006 Napisano 4 Kwietnia 2006 Hehe super W piątek miałem jechać podobną trasę, ale zbytnio nie mogę się ze szkoły wyrwać, więc pewnie w sobote mogę wyruszyć z Tobą Proponuję jeszcze zaliczyć Równice. Aha... dołączyłbym w Żorach, bo nie ma sensu naciągac kilometrów.
Gość Gość Napisano 5 Kwietnia 2006 Napisano 5 Kwietnia 2006 bardzi sie ciesze ze nie bde jechał samotnie w Żorach powinienem byc około 9:00 mam nadzieje ze pauje taka godzina ... ?? szczegoły jeszcze dogadamy pozdrawiam
Qwit Napisano 6 Kwietnia 2006 Autor Napisano 6 Kwietnia 2006 musze przeprosoc zainteresowanych konieczna jest zmiana terminu gdyz jak sie przed chwilka dowiedziałem pracuje w ten weeknd tak wiec proponuje przełozyc wycieczke na przyszły tydzien ??? jeszcze raz najmopcniej przepraszam ....
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.